Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos" by Subject
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 17 of 17
Calidad
39
Calidad de vida
159
Cardiovascular diseases
2
Carne de cordero
1
Carne picada
1
Cerveza artesanal
3
Cheese
2
Cholesterol
4
Citoquininas
1
Colesterol
4
Compuestos bioactivos
7
Compuestos fenólicos
11
Conservantes naturales
2
Corn
1
Craft beer
3
Crecimiento fúngico
1
Crop evaluation
1