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Resultados 1-7 de 7
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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2014
Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Casal, Susana
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold species
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Pérez Nevado, Francisco
;
Martillanes Costumero, Sara
;
Montero Fernández, Ismael
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidade de Évora. Portugal
2017
Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikas
Martín González, Alberto
;
Hernández León, Alejandro
;
Aranda Medina, Emilio
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Velázquez Otero, María Rocío
;
Bartolomé García, Teresa Jesús
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Flavor characterization of animal hydrolysates and potential of glucosamine in flavor modulation
Bak, Kathrine
;
Waehrens, Sandra
;
Fu, Yu
;
Chow, Ching Yue
;
Petersen, Mikael
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bredie, Wender
;
Lametsch, Rene
;
University of Copenhagen
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013
Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Henriques, Rita
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade do Porto. Portugal
2016-11-04
Estudio de la calidad de carnes y productos cárnicos procedentes de hembras porcinas ibéricas enteras, inmunocastradas y castradas quirúrgicamente
García González, María Carmen
;
Sánchez del Pulgar Rico, José
;
Gamero Negrón, Rafael
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2010
Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin
Martín García, Diana
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
Buscar
Autor/a
3
Pérez Palacios, María Trinidad
2
Ferreira, Isabel
2
Petisca, Catarina
2
Ruiz Carrascal, Jorge
1
Antequera Rojas, María Teresa
1
Aranda Medina, Emilio
1
Bak, Kathrine
1
Bartolomé García, Teresa Jesús
1
Bredie, Wender
1
Casal, Susana
.
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Fecha de publicación
2
2020 - 2023
5
2010 - 2019
Palabras clave
6
Volatile compounds
2
Furanic compounds
1
Aceitunas de mesa a la española
1
Alteraciones
1
Alterations
1
Amino acids
1
Aminoácidos
1
Calidad de la carne
1
Calidad sensorial
1
Castración
.
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