Año | Título | Autor/a |
2013 | A lycopene-enriched virgin olive oil enhances the antioxidant status in humans | Garrido Álvarez, María; González Flores, David; Marchena López, Ana María; Prior Santana, Estrella; García Parra, Jesús; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2010 | Assays of the Amino Acid Tryptophan in Cherries by HPLC-Fluorescence | Cubero Juánez, Javier; Toribio Delgado, Fermín; Garrido Álvarez, María; Hernández García, Maria Teresa; Maynar Mariño, Ignacio; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2016 | Bioavailability of Bioactive Molecules from Olive Leaf Extracts and its Functional Value | Martín Vertedor, Daniel; Garrido Álvarez, María; Pariente Llanos, José Antonio; Espino Palma, Javier; Delgado Adámez, Jonathan; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Neuroinmunofisiología y Crononutrición; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario |
2013 | Diets enriched with a Jerte Valley cherry-based nutraceutical product reinforce nocturnal behaviour in young and old animals of nocturnal ("Rattus norvegicus") and diurnal ("Streptopelia risoria") chronotypes | Delgado Adámez, Jonathan; Terrón Sánchez, María Pilar; Garrido Álvarez, María; Pariente Llanos, José Antonio; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2024 | Efecto de los cambios sociodemográficos en la reproducción asistida | Espino Palma, Javier; Garrido Álvarez, María; El Akkad Martín, Nur Mariana |
2006 | La innovación tecnológica en la enseñanza universitaria: análisis de un caso de utilización de foro y chat. | Márquez García, Alfonso Miguel; Garrido Álvarez, María; Moreno Martos, María del Carmen; Universidad de Jaén |
2010 | Jerte Valley cherry-enriched diets improve nocturnal rest and increase 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity in the urine of middle-aged and elderly humans | Garrido Álvarez, María; Paredes Royano, Sergio Damián; Cubero Juánez, Javier; Lozano Ruiz, Mercedes; Toribio Delgado, Antonio F.; Muñoz, Juan L.; Reiter, Russel J.; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); University of Texas. USA |
2017-07-21 | Papel de la melatonina en la fibromialgia y alteraciones asociadas | Gómez Zubeldia, María Ángeles; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Garrido Álvarez, María; Castaño Blanco, María Yolanda; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2020 | Plant phenolics: Bioavailability as a key determinant of their potential health-promoting applications | Cosme Canito, Patricia; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Espino Palma, Javier; Garrido Álvarez, María; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Neuroinmunofisiología y Crononutrición |
2012 | Systemic Inflammatory Load in Young and Old Ringdoves Is Modulated by Consumption of a Jerte Valley Cherry-Based Product | Delgado Adámez, Jonathan; Terrón Sánchez, María Pilar; Garrido Álvarez, María; Barriga Ibars, Carmen; Paredes Royano, Sergio Damián; Espino Palma, Javier; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2012 | The consumption of a Jerte Valley cherry product enhances mood, increases 5-hydroxyindoleacetic acid urinary levels and reduces urinary cortisol in humans | Garrido Álvarez, María; Espino Palma, Javier; González Gómez, David; Lozano Ruiz, Mercedes; Barriga Ibars, Carmen; Paredes Royano, Sergio Damián; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2012 | Urinary 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity increase after the intake of a grape juice cv. Tempranillo stabilized with HHP | González Flores, David; Gamero Samino, Esther; Garrido Álvarez, María; Ramírez Bernabé, Rosario; Moreno Cardona, Daniel; Delgado Adámez, Jonathan; Valdés Sánchez, María Esperanza; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2013-02-26 | Valoración del efecto antioxidante, potenciador del descanso nocturno y favorecedor del estado anímico de un producto elaborado a base de cerezas del Valle del Jerte | Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Paredes Royano, Sergio Damián; Garrido Álvarez, María; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |
2019-11-26 | Valoración del perfil nutricional y calidad de la dieta de jóvenes universitarios | Terrón Sánchez, María Pilar; Garrido Álvarez, María; Carrasco Romero, Cristina; Vara Solana, María Lourdes; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Postgrado |
2020 | Valorización de subproductos de la agroindustria para una economía verde y circular | Cabo Domínguez, Carlos M.; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Garrido Álvarez, María; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología |