Año | Título | Autor/a |
2019 | Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat products | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Andrade García, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Sánchez-Montero, Lourdes; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2019 | Diffusion of mycotoxins and secondary metabolites in dry-cured meat products | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Sulyok, Michael; Lemmens, Marc; Rodríguez Jiménez, Alicia; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A production | Andrade García, María Jesús; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2016 | Effect of temperature and water activity on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on cured meat model systems | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jiménez, Alicia; Bernáldez Rey, María Victoria; Delgado Perón, Josué; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2019 | Effects of environmental conditions and substrate on growth and ochratoxin A production by "Penicillium verrucosum" and "Penicillium nordicum": Relative risk assessment of OTA in dry-cured meat products. | Sánchez-Montero Velasco, Lourdes; Córdoba, J. J.; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Álvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | "Enterococcus faecium": a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages. | Álvarez Rubio, María Micaela; Rodríguez Jiménez, Alicia; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018-02-07 | Estrategias para el control de mohos toxigénicos en derivados cárnicos curado-madurados utilizando microorganismos y factores ambientales | Rodríguez Jovita, María Mar; Rodríguez Jiménez, Alicia; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured ham | ; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Delgado Perón, Josué; Andrade García, María Jesús; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018 | Sensitive determination of cyclopiazonic acid in dry-cured ham using a QuEChERS method and UHPLC–MS/MS | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Núñez Breña, Félix; Silva, Antonio; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |