Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author fd9ec8ca-6350-462b-9ed3-7003278e194a
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 11 of 11
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat
Lavado, G.
;
Ladero García, Luis
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausage
Cava López, Ramón
;
Garcia Parra, J.
;
Ladero García, Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tradición e Innovación Agroalimentarias (TRADINNOVAL)
2011
Estudios de los cambios madurativos en el queso de cabra de leche cruda de la D.O.P. "Queso Ibores". Efecto del tratamiento de altas presiones hidrostáticas sobre su maduración
Cava López, Ramón
;
Ramírez Bernabé, María Rosario
;
Delgado Martínez, Francisco José
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2020
Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditions
Moreno, I
;
Lipová, P
;
Ladero García, Luis
;
Fernández García, José Luis
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
University of Agriculture. Slovakia
2021
High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat products
Cava López, Ramón
;
Higuero Fernández, Nieves
;
Ladero García, Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Influence of high-pressure processing and varying concentrations of curing salts on the color, heme pigments and oxidation of lipids and proteins of Iberian dry-cured loins during refrigerated storage
Higuero Fernández, Nieves
;
Ramírez Bernabé, María Rosario
;
Vidal Aragón, María del Carmen
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Instituto de Investigación INBIO G+C
;
Centro Universitario "Santa Ana" (Almendralejo. Badajoz)
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2017-09-18
Obtención de purés de frutos con alto valor funcional mediante tecnologías innovadoras de procesado
Ramírez Bernabé, María Rosario
;
Cava López, Ramón
;
García Parra, Jesús Javier
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2023
Pomegranate peel as a source of antioxidants for the control of lipid and protein oxidation during the ripening of Iberian dry uncured sausages
Cava López, Ramón
;
Ladero García, Luis
2020
Reduction of nitrate and nitrite in Iberian dry cured loins and its effects during drying process
Higue, N
;
Moreno, I
;
Lavado, G.
;
Vidal Aragón, María del Carmen
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestion
Lavado Rodas, Guadalupe
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos