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Año | Título | Autor/a |
2022 | Avances en la microencapsulación y biodisponibilidad de ácidos grasos omega-3 en derivados cárnicos | Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausages | Solomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Martín, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method | Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking | Solomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules | Solomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Study on fish oil microcapsules as neat and added to meat model systems: Enrichment and bioaccesibility of EPA and DHA | Solomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids | Haba Borrego, Francisco de la; Antequera Rojas, María Teresa; Solomando González, Juan Carlos; Pajuelo, Abraham; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |