Listar por Autor/a 56cdd66b-e4f8-4145-82ac-802e36f3102b

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 9 al 18 de 18 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2022Impact of absence of lactose on the dynamic sensory profile of yogurt: A multiple-intake TDS approachOlegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidade Federal da Paraíba. Brasil
2020-11Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and likingOlegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Improving the poor texture and technological properties of chicken wooden breast by enzymatic hydrolysis andlow-frequency ultrasoundLima, Juliana L.; Bezerra, Taliana K.A.; Carvalho, Leila M.; Galvão, Mércia S.; Lucena, Lorena; Rocha, Thayse C.; Estévez García, Mario; Madruga, Marta S.; Universidade Estadual da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2024Mecanismos moleculares de los efectos nocivos de la ingesta de aminoácidos oxidativos y nitrosados mediante ensayos "in vitro" e "in vivo"Estévez García, Mario; Díaz-Velasco Castela, Silvia; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado
2021Melatonin Modulates the Antioxidant Defenses and the Expression of Proinflammatory Mediators in Pancreatic Stellate Cells Subjected to HypoxiaEstarás Hermosel, Matías; González Portillo, Manuel R.; Martínez Pérez, Remigio; García Sánchez, Alfredo; Estévez García, Mario; Fernández Bermejo, Miguel; Mateos Gordillo, José María; Vara Brenes, Daniel; Blanco Fernández, Gerardo; López Guerra, Diego; Roncero Cordero, Vicente; Salido Ruiz, G. M.; González Mateos, Antonio; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2021Protein carbonylation in food and nutrition: a concise updateEstévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Protein oxidation marker, α-amino adipic acid, impairs proteome of differentiated human enterocytes: Underlying toxicological mechanismsDelgado Perón, Josué; Peña Vega, Fernando Juan; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria (HISEALI); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2022Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environmentPadilla Torrico, Patricia; Estévez García, Mario; Andrade Gracia, María Jesús; Peña Vega, Fernando Juan; Delgado Perón, Josué; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad
2016Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditionsÖzyurt, Hazal; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Ege University. Turkey; Sistema Extremeño de Salud (SES); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2019-05Resveratrol protects Lactobacillus reuteri against H2O2- induced oxidative stress and stimulates antioxidant defenses through upregulation of the dhaT geneArcanjo, Narciza O.; Andrade Gracia, María Jesús; Padilla Torrico, Patricia; Rodríguez Jiménez, Alicia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos