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IPROCAR - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
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Issue Date
Title
Author(s)
2022
1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams
Pajuelo, Abraham
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Díaz Álvarez, Jesús
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Marcos, Carlos F.
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2022
Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Salas García, Alejandro
;
Muñoz Páez, Adela
;
Ocaña Jara, Eder Renato
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2022
A computer-aided inspection system to predict quality characteristics in food technology
Torres Muñoz, Juan Pedro
;
Caro Lindo, Andrés
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2022
An experimental protocol to determine quality parameters of dry-cured loins using low-field Magnetic Resonance Imaging
Caballero, Daniel
;
García Rodríguez, Pablo
;
Caro Lindo, Andrés
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Torres Muñoz, Juan Pedro
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2023
Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
Haba Borrego, Francisco de la
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Pajuelo, Abraham
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
N/A
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Discover
Author
6
Antequera Rojas, María Teresa
2
Caballero, Daniel
2
Caro Lindo, Andrés
2
García Rodríguez, Pablo
2
Pajuelo, Abraham
2
Ruiz Carrascal, Jorge
2
Solomando González, Juan Carlos
2
Torres Muñoz, Juan Pedro
2
Ávila Vegas, María del Mar
1
Díaz Álvarez, Jesús
.
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Date issued
4
2022
1
2021
1
2023
Subject
1
Carne curada
1
Chemometrics
1
Chitosan concentration
1
Composición de alimentos
1
Computer-aided system
1
Concentración de quitosano
1
Cuantificación de ácidos grasos
1
Cured meat
1
Diacilglicéridos
1
Diacylglycerides
.
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