Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IPROCAR - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
IPROCAR - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.012 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Biodegradation of Punicalagin into ellagic acid by selected probiotic bacteria: A study of the underlying mechanisms by MS-Based proteomics
Caballero Fernández, Victor
;
Estévez García, Mario
;
Tomás Barberán, Francisco A.
;
Morcuende Sánchez, David
;
Martín Tornero, Irene
;
Delgado Perón, Josué
;
Universidad de Murcia
2022
Protein oxidation marker, α-amino adipic acid, impairs proteome of differentiated human enterocytes: Underlying toxicological mechanisms
Delgado Perón, Josué
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria (HISEALI)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2022
Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environment
Padilla Torrico, Patricia
;
Estévez García, Mario
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Delgado Perón, Josué
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad
2023-03
Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Román García, Ángel Carlos
;
Rodrigues, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Discover
Author
3
Estévez García, Mario
2
Andrade Gracia, María Jesús
2
Peña Vega, Fernando Juan
1
Caballero Fernández, Victor
1
Martín Tornero, Irene
1
Morcuende Sánchez, David
1
Núñez Breña, Félix
1
Padilla Torrico, Patricia
1
Rodrigues, Paula
1
Román García, Ángel Carlos
.
next >
Date issued
3
2022
1
2023
Subject
2
Citometría de flujo
2
Flow cytometry
2
Proteomics
2
Proteómica
1
Bacterias del ácido láctico
1
biocontrol
1
Chlorogenic acid
1
Ciclo del ácido tricarboxílico
1
E. faecium
1
Ellagic acid
.
next >