Buscar


Filtros actuales:
Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-10 de 10
  • anterior
  • 1
  • siguiente
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2023Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausagesÁlvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Study of lactic acid bacteria isolated from traditional ripened foods and partial characterization of their bacteriocinsMartín Tornero, Irene; Barbosa, Joana; Pereira, Sofia I. A.; Rodríguez Jiménez, Alicia; Córdoba, J. J.; Teixeira, Paula; Universidade Católica Portuguesa. Portugal
2023Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model systemCebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Serrano, Mar; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acidsHaba Borrego, Francisco de la; Antequera Rojas, María Teresa; Solomando González, Juan Carlos; Pajuelo, Abraham; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023Impact of sustained fructose consumption on gastrointestinal function and health in wistar rats: glycoxidative stress, impaired protein digestion, and shifted fecal microbiotaSánchez Terrón, María Guadalupe; Martínez Pérez, Remigio; Ruiz Carrascal, Jorge; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2023Plant extracts as biopreservatives against Penicillium nordicum in dry-cured sausagesRoncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Morcuende Sánchez, David; Silva, Antonio; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomicsCarvalho, Leila M.; Rocha, Thayse C.; Delgado Perón, Josué; Díaz Velasco, Silvia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade Federal da Paraíba. Brasil
2023The pro-oxidant action of high-oxygen MAP on beef patties can be counterbalanced by antioxidant compounds from common hawthorn and rose hipsVallejo Torres, Christian; Estévez García, Mario; Ventanas Canillas, Sonia; Matínez, Sandra L.; Morcuende Sánchez, David; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Quevedo. Ecuador; Universidad Nacional de Santiago del Estero. Argentina
2023Unveiling the bioactivity and bioaccessibility of phenolic compounds from organic coffee husks using an in vitro digestion modelAbreu, Thaianaly Leite; Estévez García, Mario; Carvalho, Leila M.; Medeiros, Lorena Lucena; Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva; Ramos Salu, Bruno; Oliva, Maria Luiza Oliva; Suley Madruga, Marta; Bezerra, Taliana K.A.; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based mediumÁlvarez Rubio, María Micaela; Andrade Gracia, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Román García, Ángel Carlos; Rodrigues, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Instituto Politécnico de Bragança, Bragança, Portugal