Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10662/14315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPulgar Gutiérrez, María Ángeles-
dc.contributor.authorHernández Ruipérez, Fuensanta-
dc.contributor.authorMartínez Alvarez, T.-
dc.contributor.authorReguera Acevedo, I.-
dc.date.accessioned2022-03-23T09:06:09Z-
dc.date.available2022-03-23T09:06:09Z-
dc.date.issued1993-
dc.identifier.issn0214-039X-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10662/14315-
dc.description.abstractEn este trabajo se realiza una revisión bibliográfica sobre un grupo de subproductos industriales de amplia utilización en los países mediterráneos como son los subproductos cítricos.es_ES
dc.description.abstractIn this work, a bibliographic review is carried out on a group of industrial by-products widely used in Mediterranean countries, such as citrus by-products.es_ES
dc.format.extent17 p.es_ES
dc.format.mimetypeapplication/pdfen_US
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherUniversidad de Extremadura, Servicio de Publicacioneses_ES
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectSubproductoses_ES
dc.subjectCítricoses_ES
dc.subjectAlimentación animales_ES
dc.subjectByproductses_ES
dc.subjectCitruses_ES
dc.subjectAnimal feedinges_ES
dc.titleLos subproductos de cítricos en alimentación animal. I. Producción, tipos, composición y valor nutritivoes_ES
dc.typearticlees_ES
dc.description.versionpeerReviewedes_ES
europeana.typeTEXTen_US
dc.rights.accessRightsopenAccesses_ES
dc.subject.unesco3104.06 Nutriciónes_ES
dc.subject.unesco3107.04 Fruticulturaes_ES
dc.subject.unesco3104 Producción Animales_ES
dc.subject.unesco3309.02 Piensoses_ES
europeana.dataProviderUniversidad de Extremadura. Españaes_ES
dc.identifier.bibliographicCitationPULGAR GUTIÉRREZ, M.A., HERNÁNDEZ RUIPÉREZ, F., MARTÍNEZ ÁLVAREZ, T. y REGUERA ACEVEDO, I. (1993). Los subproductos de cítricos en alimentación animal. I. Producción, tipos, composición y valor nutritivo. Acta Veterinaria, 5, 47-63. ISSN 0214-039Xes_ES
dc.type.versionpublishedVersiones_ES
dc.contributor.affiliationUniversidad de Murciaes_ES
dc.identifier.publicationtitleActa Veterinariaes_ES
dc.identifier.publicationfirstpage47es_ES
dc.identifier.publicationlastpage63es_ES
dc.identifier.publicationvolume5es_ES
Appears in Collections:Acta Veterinaria Vol. 05 (1991)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0214-039X_5_47.pdf5,63 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons