Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10662/14315
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Pulgar Gutiérrez, María Ángeles | - |
dc.contributor.author | Hernández Ruipérez, Fuensanta | - |
dc.contributor.author | Martínez Alvarez, T. | - |
dc.contributor.author | Reguera Acevedo, I. | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-23T09:06:09Z | - |
dc.date.available | 2022-03-23T09:06:09Z | - |
dc.date.issued | 1993 | - |
dc.identifier.issn | 0214-039X | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10662/14315 | - |
dc.description.abstract | En este trabajo se realiza una revisión bibliográfica sobre un grupo de subproductos industriales de amplia utilización en los países mediterráneos como son los subproductos cítricos. | es_ES |
dc.description.abstract | In this work, a bibliographic review is carried out on a group of industrial by-products widely used in Mediterranean countries, such as citrus by-products. | es_ES |
dc.format.extent | 17 p. | es_ES |
dc.format.mimetype | application/pdf | en_US |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Universidad de Extremadura, Servicio de Publicaciones | es_ES |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Subproductos | es_ES |
dc.subject | Cítricos | es_ES |
dc.subject | Alimentación animal | es_ES |
dc.subject | Byproducts | es_ES |
dc.subject | Citrus | es_ES |
dc.subject | Animal feeding | es_ES |
dc.title | Los subproductos de cítricos en alimentación animal. I. Producción, tipos, composición y valor nutritivo | es_ES |
dc.type | article | es_ES |
dc.description.version | peerReviewed | es_ES |
europeana.type | TEXT | en_US |
dc.rights.accessRights | openAccess | es_ES |
dc.subject.unesco | 3104.06 Nutrición | es_ES |
dc.subject.unesco | 3107.04 Fruticultura | es_ES |
dc.subject.unesco | 3104 Producción Animal | es_ES |
dc.subject.unesco | 3309.02 Piensos | es_ES |
europeana.dataProvider | Universidad de Extremadura. España | es_ES |
dc.identifier.bibliographicCitation | PULGAR GUTIÉRREZ, M.A., HERNÁNDEZ RUIPÉREZ, F., MARTÍNEZ ÁLVAREZ, T. y REGUERA ACEVEDO, I. (1993). Los subproductos de cítricos en alimentación animal. I. Producción, tipos, composición y valor nutritivo. Acta Veterinaria, 5, 47-63. ISSN 0214-039X | es_ES |
dc.type.version | publishedVersion | es_ES |
dc.contributor.affiliation | Universidad de Murcia | es_ES |
dc.identifier.publicationtitle | Acta Veterinaria | es_ES |
dc.identifier.publicationfirstpage | 47 | es_ES |
dc.identifier.publicationlastpage | 63 | es_ES |
dc.identifier.publicationvolume | 5 | es_ES |
Appears in Collections: | Acta Veterinaria Vol. 05 (1991) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
0214-039X_5_47.pdf | 5,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License