AGA014 - Artículos
Collection home page
AGA014 - Artículos
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Protein oxidation marker, α-amino adipic acid, impairs proteome of differentiated human enterocytes: Underlying toxicological mechanisms | Delgado Perón, Josué; Peña Vega, Fernando Juan; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria (HISEALI); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |
2022 | Biocontrol of ochratoxigenic "Penicillium nordicum" in dry-cured fermented "sausages" by "Debaryomyces" hansenii and "Staphylococcus xylosus" | Cebrián Cabezón, Eva; Núñez Breña, Félix; Álvarez Rubio, María Micaela; Roncero Benavente, Elía; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria |
2022 | Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environment | Padilla Torrico, Patricia; Estévez García, Mario; Andrade Gracia, María Jesús; Peña Vega, Fernando Juan; Delgado Perón, Josué; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad |
2021 | Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population. | Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Sánchez Montero, Lourdes; Padilla, Patricia; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 4 of 4