Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a 305a830b-81df-4597-9b21-79a3f9b27d08
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2023 | Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model system | Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Serrano, Mar; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |
2023 | Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausages | Álvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Screening microbial interactions during inulin utilization reveals strong competition and proteomic changes in "Lacticaseibacillus paracasei" M38 | Vega Sagardía, Marco; Cebrián Cabezón, Eva; Delgado Perón, Josué; Ruiz Moyano, Santiago; Garrido, Daniel; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham | Cebrián Cabezón, Eva; Rodríguez Jovita, María Mar; Álvarez, Micaela; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |