Browsing "DPAAL - Artículos" by Author fd9ec8ca-6350-462b-9ed3-7003278e194a

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 7 of 7 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meatLavado, G.; Ladero, L.; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausageCava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero, L.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditionsMoreno, I; Lipová, P; Ladero, L.; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat productsCava López, Ramón; Higuero Fernández, Nieves; Ladero, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Reduction of nitrate and nitrite in Iberian dry cured loins and its effects during drying processHigue, N; Moreno, I; Lavado, G.; Vidal Aragón, María del Carmen; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestionLavado Rodas, Guadalupe; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos