Listar "DPAAL - Artículos" por Materia Biocontrol
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2021 | Consumers’ growing appetite for natural foods: Perceptions towards the use of natural preservatives in fresh fruit | Mesías Díaz, Francisco Javier; Martín Dorado, Ana; Hernández León, Alejandro; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export | Cabañas Cabezas, Catalina Milagros; Hernández León, Alejandro; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Moraga, Carlos; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; CICYTEX - Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX) |
2023 | Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium | Álvarez Rubio, María Micaela; Andrade Gracia, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Román García, Ángel Carlos; Rodrigues, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Instituto Politécnico de Bragança, Bragança, Portugal |