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Año
Título
Autor/a
2016
Effect of temperature and water activity on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on cured meat model systems
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Bernáldez Rey, María Victoria
;
Delgado Perón, Josué
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured ham
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Delgado Perón, Josué
;
Andrade García, María Jesús
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham
Cebrián Cabezón, Eva
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Álvarez, Micaela
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
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Autor/a
2
Peromingo Arévalo, Ana Belén
2
Rodríguez Jiménez, Alicia
1
Andrade García, María Jesús
1
Bernáldez Rey, María Victoria
1
Cebrián Cabezón, Eva
1
Núñez Breña, Félix
1
Álvarez, Micaela
Fecha de publicación
1
2016
1
2017
1
2024
Palabras clave
2
Aspergillus flavus
2
Aspergillus parasiticus
2
Dry-cured ham
2
Jamón curado
1
Aflatoxin
1
Aflatoxina
1
Aflatoxinas
1
Aflatoxins
1
Competitiveness
1
Competitividad
.
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