Elementos de la colección (clasificados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 154
Año | Título | Autor/a |
2021 | Addition of grape skin and stems extracts in wines during the storage to reduce the sulfur dioxide: impact on red wine quality | Casquete Palencia, Rocío; Benito Bernáldez, María José; Pérez Nevado, Francisco; Martínez Dorado, Ana; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Improve the functional properties of dietary fibre isolated from broccoli by-products by using different technologies | Rivas Muñoz, María Ángeles; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Casquete Palencia, Rocío; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Improving the viability and metabolism of intestinal probiotic bacteria using fibre obtained from vegetable by-products | Rivas Muñoz, María Ángeles; Benito Bernáldez, María José; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Vázquez Merchán, Almudena; Casquete Palencia, Rocío; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Chemical composition and functional properties of dietary fibre concentrates from winemaking by-products: skins, stems and lees | Rivas Muñoz, María Ángeles; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Pérez Nevado, Francisco; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Development of supercritical technology to obtain improved functional dietary fiber for the valorization of broccoli by-product | Rivas Muñoz, María Ángeles; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Gizaw, Yesuneh; Casquete Palencia, Rocío; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Influence of different extraction methods on the compound profiles and functional properties of extracts from solid by-products of the wine industry | Casquete Palencia, Rocío; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Martínez Dorado, Ana; Rivas Muñoz, María Ángeles; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Evaluation of the quality and shelf-life of cayenne (Capsicum spp.) | Casquete Palencia, Rocío; Velázquez Otero, María Rocío; Hernández León, Alejandro; Córdoba Ramos, María Guía; Aranda Medina, Emilio; Bartolomé García, Teresa Jesús; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2009 | Parents’ genetic dissimilarity and offspring sex in a polygynous mammal | Carranza Almansa, Juan; Pérez González, Javier; Mateos Montero, Concha; Fernández García, José Luis; Universidad de Córdoba; Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Effect of a Chitosan coating ernriched with an olive leaf extract on the characteristics of pork burgers | Carrapiso Martínez, Ana Isabel; Pimienta Muñiz, Manuel; Martín Cáceres, Lourdes; Cardenia, Vladimiro; Andrés Nieto, Ana Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Università degli Studi di Torino. Italia |
2024 | Assessment of greenhouse gas emissions and carbon sequestration in dairy goat farming systems in Northern Extremadura, Spain | Horrillo Gallardo, Andrés; Gaspar García, Paula; Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio; Escribano Sánchez, Miguel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Perceptions of Spanish consumers towards novel lamb burgers enriched with natural antioxidants and healthy fatty acids | Horrillo Gallardo, Andrés; Díaz Caro, Carlos; Crespo Cebada, Eva; Tejerina Barrado, David; Mesías Díaz, Francisco Javier; Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio; García Torres, Susana; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera |
2021 | Functional properties of extracts and residual dietary fibre from pomegranate (Punica granatum L.) peel obtained with different supercritical fluid conditions | Rivas Muñoz, María Ángeles; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Benito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Identificación molecular de ixódidos en Lince Ibérico y estudio de la posible presencia de Cytauxzoon spp. | Bazo Pérez, Cristina; Fernández García, José Luis; Peña Martínez, Jorge; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2018 | Genotipado del gen de la proteína priónica en ovejas calificadas de "en peligro de extinción": la oveja merinas negra de la península ibérica | Martín Palomino, Pedro; Gómez Calle, Laura; Proença, João Manuel Quirino Serejo; Ruiz Maestre, Elena; Fernández García, José Luis; Câmara Municipal de Idanha-a-Nova. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad Alfonso X El Sabio |
2023 | Development of teamwork skills using ICTs in undergraduate students of food industry engineering degree | Andrés Nieto, Ana Isabel; Petrón Testón, María Jesús; Carrapiso Martínez, Ana Isabel; Morales Rodrigo, Sara; Timón Andrada, María Luisa; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Consumers’ perspectives on alternative short food supply chains based on social media: a focus group study in Spain | Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Fouad, Lina; Horrillo Gallardo, Andrés; Escribano Sánchez, Alfredo Jesús; Damanhour University. Egypt; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Organic farming as a strategy to reduce carbon footprint in dehesa agroecosystems: a case study comparing different livestock products | Horrillo Gallardo, Andrés; Gaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Views of farmers and industrial entrepreneurs on the Iberian pig quality standard: an in-depth interview research study | Ortiz Llerena, Alberto; Carrillo Medina, Natalia; Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Escribano Sánchez, Miguel; Gaspar García, Paula; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Spice and herb frauds: types, incidence, and detection: the state of the art | Velázquez Otero, María Rocío; Rodríguez Jiménez, Alicia; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Combining zinc biofortification and native “Trichoderma” inoculation strategies for subterranean clover | García-Latorre Nieto, Carlos; Velázquez Otero, María Rocío; Hernández León, Alejandro; Tejero Cordero, Paula; Poblaciones Suárez-Bárcena, María José; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
Elementos de la colección (clasificados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 154