Buscar


Filtros actuales:

Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-10 de 12
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2023Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold speciesSánchez Baltasar, Ramiro; Pérez Nevado, Francisco; Martillanes Costumero, Sara; Montero Fernández, Ismael; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidade de Évora. Portugal
2023Screening microbial interactions during inulin utilization reveals strong competition and proteomic changes in "Lacticaseibacillus paracasei" M38Vega Sagardía, Marco; Cebrián Cabezón, Eva; Delgado Perón, Josué; Ruiz Moyano, Santiago; Garrido, Daniel; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Comparative genetic analysis of the promoters of the ATG16L1 and ATG5 genes associated with sporadic Parkinson’s diseaseGómez Martín, Ana María; Fuentes Rodríguez, José Manuel; Jordán Bueso, Joaquín; Galindo Anaya, María Francisca; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura (INUBE); Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad Carlos III de Madrid; Universidad de Castilla-La Mancha
2023Non-invasive wildlife disease surveillance using real time PCR assays: the case of the endangered Galemys pyrenaicus populations from the Central System Mountains (Extremadura, Spain)Ripa López-Barrantes, Adriana; Díaz Caballero, José A.; Palacios González, María Jesús; Zalba, Javier; Espinosa Sánchez, Antonio; García Zapata, Juan Luis; Gómez Martín, Ana María; Tkach, Vasyl; Fernández García, José Luis; University of North Dakota. USA; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausagesÁlvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Detection of rare genetic variations in the promoter regions of the ATG16L gene in Parkinson’s patientsGómez Martín, Ana María; Fuentes Rodríguez, José Manuel; Jordán Bueso, Joaquín; Galindo Anaya, María Francisca; Fernández García, José Luis; Universidad Carlos III de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura (INUBE); Universidad de Castilla-La Mancha
2023-03Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based mediumÁlvarez Rubio, María Micaela; Andrade Gracia, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Román García, Ángel Carlos; Rodrigues, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomicsCarvalho, Leila M.; Rocha, Thayse C.; Delgado Perón, Josué; Díaz Velasco, Silvia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade Federal da Paraíba. Brasil
2023Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model systemCebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Serrano, Mar; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance exportCabañas Cabezas, Catalina Milagros; Hernández León, Alejandro; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Moraga, Carlos; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)