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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2020-02
Evaluation of the efficacy of Debaryomyces hansenii as protective culture for controlling Listeria monocytogenes in sliced dry-cured ham
Alía Muñoz, Alberto
;
Córdoba, J. J.
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
García González, María Carmen
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-11-18
Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausages
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Martín, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10-21
Effects of preservative agents on quality attributes of dry-cured fermented sausages
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
García, Carmen
;
Rondán, Juan José
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-07-30
Meat and Human Health-Current Knowledge and Research Gaps
Geiker, Nina Rica Wium
;
Bertram, Hanne Christine
;
Mejborn, Heddie
;
Dragsted, Lars
;
Kristensen, Lars
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bügel, Susanne
;
Astrup, Arne
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04
Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor Modulation
Bak, Kathrine
;
Waehrens, Sandra
;
Fu, Yu
;
Chow, Ching Yue
;
Petersen, Mikael
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bredie, Wender
;
Lametsch, Rene
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2020
Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomics
Carvalho, Leila M.
;
Rocha, Thayse C.
;
Delgado Perón, Josué
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Madruga, Marta Suely
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade Federal da Paraíba. Brasil
2023
Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model system
Cebrián Cabezón, Eva
;
Roncero Benavente, Elía
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Rodríguez Serrano, Mar
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2022
Estudio del crecimiento del tejido graso y muscular y de la expresión de genes relacionados con el metabolismo lipídico en tres estirpes de cerdo Ibérico finalizados en dos sistemas de alimentación
Izquierdo Cebrián, Mercedes
;
Padilla Peñas, José Ángel
;
Garrido de la Osa, Nicolás
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
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Autor/a
8
Andrade Gracia, María Jesús
8
Antequera Rojas, María Teresa
8
Pérez Palacios, María Trinidad
8
Álvarez Rubio, María Micaela
7
González-Mohino Jiménez, Alberto
7
Núñez Breña, Félix
6
Rodríguez Jiménez, Alicia
6
Solomando González, Juan Carlos
5
Cava López, Ramón
5
Delgado Perón, Josué
.
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Fecha de publicación
18
2020
13
2021
12
2022
10
2023
Palabras clave
5
Listeria monocytogenes
5
Ocratoxina A
4
Ochratoxin A
3
Biocontrol
3
Color
3
Colour
3
Dry-cured fermented sausages
3
Expresión génica
3
Gene expression
3
Meat products
.
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