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Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2022Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foodsMartín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2020"Enterococcus faecium": a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages.Álvarez Rubio, María Micaela; Rodríguez Jiménez, Alicia; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A productionAndrade García, María Jesús; Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Rodríguez Jiménez, Alicia; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-08"In vitro" antifungal effects of spices on ochratoxin A production and related gene expression in "Penicillium nordicum" on a dry-cured fermented sausage medium.Álvarez Rubio, María Micaela; Rodríguez Jiménez, Alicia; Núñez Breña, Félix; Silva Rodríguez, Antonio; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat modelsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-07Diffusion of mycotoxins and secondary metabolites in dry-cured meat productsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Sulyok, Michael; Lemmens, Marc; Rodríguez Jiménez, Alicia; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016Effect of temperature and water activity on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on cured meat model systemsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jiménez, Alicia; Bernáldez Rey, María Victoria; Delgado Perón, Josué; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Sensitive determination of cyclopiazonic acid in dry-cured ham using a QuEChERS method and UHPLC–MS/MSPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Núñez Breña, Félix; Silva, Antonio; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured hamPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Delgado Perón, Josué; Andrade García, María Jesús; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-05Development of a multiplex real-time PCR to differentiate the four major Listeria monocytogenes serotypes in isolates from meat processing plantsAlía Muñoz, Alberto; Andrade Gracia, María Jesús; Córdoba, J. J.; Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos