Buscar


Filtros actuales:
Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-6 de 6
  • anterior
  • 1
  • siguiente
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2020Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausageCava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero, L.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkinGarcía Parra, J.; González-Cebrino, F.; Delgado-Adámez, J.; Cava López, Ramón; Martín-Belloso, O.; Vélez-Martínez, P.; Ramírez, Marina R.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-02Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meatLavado, G.; Ladero, L.; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditionsMoreno, I; Lipová, P; Ladero, L.; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat productsCava López, Ramón; Higuero Fernández, Nieves; Ladero, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Reduction of nitrate and nitrite in Iberian dry cured loins and its effects during drying processHigue, N; Moreno, I; Lavado, G.; Vidal Aragón, María del Carmen; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos