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Resultados 21-30 de 49
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2021Detection of myxoma virus DNA in ticks from lagomorph species in Spain suggests their possible role as competent vector in viral transmissionGarcía Pereira, Sergio; González Barrio, David; Fernández García, José Luis; Gómez Martín, Ana María; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; García Bocanegra, Ignacio; Calero Bernal, Rafael; Universidad Complutense de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad de Córdoba
2023Non-invasive wildlife disease surveillance using real time PCR assays: the case of the endangered Galemys pyrenaicus populations from the Central System Mountains (Extremadura, Spain)Ripa López-Barrantes, Adriana; Díaz Caballero, José A.; Palacios González, María Jesús; Zalba, Javier; Espinosa Sánchez, Antonio; García Zapata, Juan Luis; Gómez Martín, Ana María; Tkach, Vasyl; Fernández García, José Luis; University of North Dakota. USA; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Cross-cultural emotional response to food stimuli: Influence of consumption contextOlegario, Lary Souza; Estévez García, Mario; González-Mohino Jiménez, Alberto; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsulesSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausagesÁlvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Detection of rare genetic variations in the promoter regions of the ATG16L gene in Parkinson’s patientsGómez Martín, Ana María; Fuentes Rodríguez, José Manuel; Jordán Bueso, Joaquín; Galindo Anaya, María Francisca; Fernández García, José Luis; Universidad Carlos III de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura (INUBE); Universidad de Castilla-La Mancha
2022-07-22Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modificationsMitra, Bhaskar; Kristensen, Lars; Lametsch, Rene; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS DeviceGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-05Development of a multiplex real-time PCR to differentiate the four major Listeria monocytogenes serotypes in isolates from meat processing plantsAlía Muñoz, Alberto; Andrade Gracia, María Jesús; Córdoba, J. J.; Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cookingSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos