Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 14 (Search time: 0.025 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Acrylamide–Fat Correlation in Californian-Style Black Olives Using Near-Infrared SpectroscopyFernández Fuentes, Antonio; Montero Fernández, Ismael; Monago Maraña, Olga; Martín Tornero, Elísabet; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional de Educación a Distancia; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2024Fiber optic fluorescence as non-invasive tool to monitor the ripening process of cheeses: Torta del casar and Queso de la SerenaMartín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Muñoz de la Peña Castrillo, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2024Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernelMartín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2024Applying multivariate curve resolution modelling combined with discriminant tools on near-infrared spectra for distinguishing between cheese varieties and stages of ripeningMartín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Alcaraz, Mirta R.; Muñoz de la Peña Castrillo, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Goicoechea, Héctor Casimiro; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2020Comparative quantification of chlorophyll and polyphenol levels in grapevine leaves sampled from different geographical locationsMartín Tornero, Elísabet; Páscoa, Ricardo Nuno Mendes de Jorge; Espinosa Mansilla, Anunciación; Durán Martín-Merás, Isabel; Lopes, João Almeida; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade do Porto. Portugal; Universidade de Lisboa. Portugal
2023-01-21E-Nose Quality Evaluation of Extra Virgin Olive Oil Stored in Different ContainersMartín Tornero, Elísabet; Barea Ramos, Juan Diego; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Durán Merás, Isabel; Martín-Vertedor, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021E-nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varietiesSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Fernández, Antonio; Arroyo, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022Application of digital olfaction for table olive industrySánchez Baltasar, Ramiro; Fernández, Antonio; Martín Tornero, Elísabet; Meléndez, Félix; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022Evaluation of the olfactory pattern of black olives stuffed with flavored hydrocolloidsSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Arroyo Muñoz, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)