Año | Título | Autor/a |
2018 | Alérgenos en el vino | Rodríguez, María Isabel; Palomino Vasco, Mónica; Pardo Botello, María del Rosario; Campos García, María Pilar; Rascón Gutiérrez, Froilán; Rodríguez Martínez, Her Lizeth; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2023 | An eco-friendly and switchable carbon-based catalyst for protection-deprotection of vicinal diols | Román, Inmaculada; Pardo Botello, María del Rosario; Durán Valle, Carlos Javier; Cintas Moreno, Pedro; Martínez Vázquez, Rafael Fernando; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2019 | Biogenic amines profile in red wines regarding aging and storage conditions | Palomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene María; Pardo Botello, María del Rosario; Acedo Valenzuela, María Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2021 | Evaluation of Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacity in Spanish Tomato Paste: Usefulness of Front-Face Total Fluorescence Signal Combined with Parafac | Pardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX) |
2022 | Evaluation of hydrophilic and lipophilic antioxidant capacity in Spanish tomato paste: usefulness of front-face total fluorescence signal combined with parafac | Pardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional de Educación a Distancia; Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (CTAEX) |
2019 | II Congreso Luso-Extremadurense de Ciencia y Tecnología. Libro de resúmenes | Serrano Pérez, Antonio; Sánchez Hernández, Guadalupe; Pardo Botello, María del Rosario; Luna Giles, Francisco; Cabello Sánchez, Javier; Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas |
2019 | Revisión de los efectos beneficiosos/ perjudiciales que aporta la ingesta de vino a los pacientes con diabetes | Rodríguez, María Isabel; Palomino Vasco, Mónica; Barragán Sánchez, María José; Pardo Botello, María del Rosario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |