Listar "Institutos de Investigación" por Título

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 116 al 135 de 170 < Anterior   Siguiente >
AñoTítuloAutor/a
2017Paisajes culturales del aguaLozano Bartolozzi, María del Mar, 1949-; Méndez Hernán, Vicente, 1972-; Universidad de Extremadura. Departamento de Arte y Ciencias del Territorio
2019Paisajes culturales en la Extremadura meridional. Una visión desde el patrimonioBazán de Huerta, Moisés, 1960-; Méndez Hernán, Vicente, 1972-; Lozano Bartolozzi, María del Mar, 1949-; Centellas Soler, Miguel; Alagón Laste, José María; Maldonado Escribano, José; Díez González, María del Carmen, 1952-; Franco Polo, Nuria María; Cano Ramos, José Javier; Meléndez Galán, Enrique; Universidad de Extremadura. Departamento de Arte y Ciencias del Territorio
2018Paisajes culturales entre el Tajo y el GuadianaLozano Bartolozzi, María del Mar, 1949-; Méndez Hernán, Vicente, 1972-; Universidad de Extremadura. Departamento de Arte y Ciencias del Territorio
2021-04Phosphite spray for the control of oak decline induced by Phytophthora in EuropeSolla Hach, Alejandro; Moreno Marcos, Gerardo; Malewski, T.; Jung, Thomas; Klisz, M.; Tkaczyk, Milosz; Siebyla, M.; Pérez, Adrea; Cubera González, Elena; Hrynyk, H.; Szulc, W.; Rukowska, B.; Martín, Juan Antonio; Lasaad, B.; Oszako, Tomasz
2023Plant extracts as biopreservatives against Penicillium nordicum in dry-cured sausagesRoncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Morcuende Sánchez, David; Silva, Antonio; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023Pomegranate peel as a source of antioxidants for the control of lipid and protein oxidation during the ripening of Iberian dry uncured sausagesCava López, Ramón; Ladero, Luis
2023Prediction of the maximum amplitude of solar cycle 25 using the ascending inflection pointPérez Aparicio, Alejandro Jesús; Sánchez Carrasco, Víctor Manuel; Vaquero Martínez, José M.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidade de Évora. Portugal
2023Prognostic significance of amino acid and biogenic amines profiling in chronic kidney diseaseGervasini Rodríguez, Guillermo; Verde Rello, Zoraida; González García, Luz María; Chicharro Miguel, Celia; González Rodríguez, Laura; Fernández Araque, Ana María; Mota Zamorano, Sonia; Cancho Castellano, Bárbara; Pérez Hernández, Alberto; García López, Virginio; Bandrés Moya, Fernando; Robles Pérez-Monteoliva, Nicolás Roberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biomarcadores de Patologías Metabólicas y Moleculares; Universidad de Extremadura. Departamento de Terapéutica Médico-Quirúrgica; Universidad de Valladolid; Universidad Complutense de Madrid
2021Protein carbonylation in food and nutrition: a concise updateEstévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Protein oxidation marker, α-amino adipic acid, impairs proteome of differentiated human enterocytes: Underlying toxicological mechanismsDelgado Perón, Josué; Peña Vega, Fernando Juan; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria (HISEALI); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2022Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environmentPadilla Torrico, Patricia; Estévez García, Mario; Andrade Gracia, María Jesús; Peña Vega, Fernando Juan; Delgado Perón, Josué; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad
2021Pseudo-two-dimensional dynamics in a system of macroscopic rolling spheresLópez Castaño, Miguel Ángel; González Saavedra, Juan Francisco; Rodríguez Rivas, Álvaro; Abad Jarillo, Enrique Alfonso; Bravo Yuste, Santos; Vega Reyes, Francisco; Universidad de Sevilla; Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto de Computación Científica Avanzada (ICCAEx)
2108Random walks on lattices. Influence of competing reaction centers on diffusion-controlled processesAbad Jarillo, Enrique Alfonso; Abil, Tim; Santos Reyes, Andrés; Kozak, John J.; DePaul University. USA; Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto de Computación Científica Avanzada (ICCAEx)
2020Reaction-diffusion and reaction-subdiffusion equations on arbitrarily evolving domainsAbad Jarillo, Enrique Alfonso; Angstmann, Christopher N.; Henry, Bruce I.; McGann, Anna V.; Le Vot Granado, Felipe; Bravo Yuste, Santos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto de Computación Científica Avanzada (ICCAEx); University of New South Wales (UNSW). Australia
2015Reciprocal repression between Fgf8 and miR-133 regulates cardiac induction through Bmp2 signalingLópez Sánchez, Carmen; Franco Jaime, Diego; Bonet Martínez, Fernando; García López, Virginio; Aranega Jiménez, Amelia; García Martínez, Virginio Enrique; Universidad de Jaén; Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología; Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón. Cáceres
2021Relationship between temperature and road traffic noise under actual conditions of continuous vehicle flowSánchez Fernández, Manuel; Barrigón Morillas, Juan Miguel; Montes González, David; Rey Gozalo, Guillermo; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación para el Desarrollo Territorial Sostenible (INTERRA); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2023Role of Orai‐family channels in the activation and regulation of transcriptional activityNieto Felipe, Joel; Macías Díaz, Álvaro; Sánchez Collado, José; Berna Erro, Alejandro; Jardín Polo, Isaac; Salido Ruiz, G. M.; López Barba, José Javier; Rosado, Juan A.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biomarcadores de Patologías Metabólicas y Moleculares; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
2023-03Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based mediumÁlvarez Rubio, María Micaela; Andrade Gracia, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Román García, Ángel Carlos; Rodrigues, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Selected Metabolites Found in Equine Oviductal Fluid do not Modify the Parameters Associated to Capacitation of the Frozen-thawed Equine Spermatozoa "In Vitro"Fernández Hernández, Pablo; García Marín, Luis Jesús; Bragado González, María Julia; Domingo, Andrés; González Fernández, Lauro; Macías García, Beatriz; Universidad de Extremadura. Grupo de investigación "Señalización Intracelular y Tecnología de la Reproducción" (SINTREP); Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Centro de Selección y Reproducción Animal de Extremadura (CENSYRA); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C)
2022Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foodsMartín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal