Listar "DQOIN - Artículos" por Autor/a N/A

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 7 al 12 de 12 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2018How does phosphoric acid interact with cherry stones? A discussion on overlooked aspects of chemical activationGonzález Domínguez, José Miguel; Fernández González, Carmen, 1958-; Alexandre Franco, María Francisca; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Influence of transition metal-based activating agent on the properties and catalytic activity of sewage sludge-derived catalysts. lnsights on mechanism, DFT calculation and degradation pathwaysGutiérrez Sánchez, Pablo; Álvarez Torrellas, Silvia; Larriba Martínez, Marcos; Gil Álvarez, María Victoria; Garrido Zoido, Juan Manuel; García Rodríguez, Juan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2021Insights of emerging contaminants removal in real water matrices by CWPO using a magnetic catalystHuaccallo Aguilar, Ysabel; Álvarez Torrellas, Silvia; Gil Álvarez, María Victoria; Larriba Martínez, Marcos; García Rodríguez, Juan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Olive-tree polyphenols and urban mining. A greener alternative for the recovery of valuable metals from scrap printed circuit boardsAlexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Reguero Padilla, Gemma; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Química y Química Física
2023Single adsorption of diclofenac and ronidazole from aqueous solution on commercial activated carbons: effect of chemical and textural propertiesMoral Rodríguez, Adriana I.; Leyva Ramos, Roberto; Mendoza Mendoza, Esmeralda; Díaz Flores, Paola Elizabeth; Carrales Alvarado, Damarys H.; Alexandre Franco, María Francisca; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica