Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "DPAAL - Artículos" by Author 87713fdd-c7ac-432d-87a6-a3e8751f05b7
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 31
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Barroso, Miguel A.
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
University of Copenhaguen. Denmark
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2018-04
Applying 3D texture algorithms on MRI to evaluate quality traits of loin
Ávila Vegas, María del Mar
;
Caballero, Daniel
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-06
Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hams
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013
Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic lines
Robina, Ángel
;
Viguera Bolumburu, Javier
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Mayoral Calzada, Ana Isabel
;
Vivo Rodríguez, José Manuel
;
Guillén Ramírez, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014
Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Casal, Susana
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014
Determination of Free Amino Acids in Coated Foods by GC–MS: Optimization of the Extraction Procedure by Using Statistical Design
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Melo, Armindo
;
Cunha, Sara
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin
Martín García, Diana
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2020-11-18
Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausages
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Martín, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-07
Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Ferreira, Isabel
;
Petisca, Catarina
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
Aquilani, Chiara
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Sirtori, Francesco
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Franci, Oreste
;
Acciaioli, Anna
;
Bozzi, Riccardo
;
Pugliese, Carolina
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
2016
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013-05
Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Henriques, Rita
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007
Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10
Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos