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AñoTítuloAutor/a
2016Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsionsJiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz-Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor ModulationBak, Kathrine; Waehrens, Sandra; Fu, Yu; Chow, Ching Yue; Petersen, Mikael; Ruiz-Carrascal, Jorge; Bredie, Wender; Lametsch, Rene; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured hamPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Delgado Perón, Josué; Andrade García, María Jesús; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Genetic variation of the β-tubulin of two "Babesia caballi" strainsMontes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2020Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditionsMoreno, I; Lipová, P; Ladero, L.; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat productsCava López, Ramón; Higuero Fernández, Nieves; Ladero, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018Identification and genetic characterization of Sarcocystis arctica and Sarcocystis lutrae in red foxes (Vulpes vulpes) from Baltic States and SpainKirillova, Viktorija; Prakas, Petras; Calero Bernal, Rafael; Gavarāne, Inese; Fernández García, José Luis; Martínez González, Manuel Francisco; Rudaitytė Lukošienė, Eglė; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Butkauskas, Dalius; Kirjušina, Muza; Daugavpils University. Letonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad Complutense de Madrid
2013-05Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish productsPérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Henriques, Rita; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikasMartín González, Alberto; Hernández León, Alejandro; Aranda Medina, Emilio; Casquete Palencia, Rocío; Velázquez Otero, María Rocío; Bartolomé García, Teresa Jesús; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-11Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and likingOlegario, Lary Souza; González-Mohino Jiménez, Alberto; Estévez García, Mario; Madruga, Marta Suely; Ventanas Canillas, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classesPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz-Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC methodPérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-08"In vitro" antifungal effects of spices on ochratoxin A production and related gene expression in "Penicillium nordicum" on a dry-cured fermented sausage medium.Álvarez Rubio, María Micaela; Rodríguez Jiménez, Alicia; Núñez Breña, Félix; Silva Rodríguez, Antonio; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by DietPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening processPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Barat, José Manuel; Aristoy, María Concepción; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1989Influencia del tipo de alimentación sobre las características de crecimiento en cabritos veratosRodríguez Medina, Pedro Luis; Tovar Andrada, Julio Jesús; Rojas López, Ana Isabel; Rota García, Ana María; Martín Cáceres, Leonor; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cookingSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsulesSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold speciesSánchez Baltasar, Ramiro; Pérez Nevado, Francisco; Martillanes Costumero, Sara; Montero Fernández, Ismael; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidade de Évora. Portugal
2021-07-30Meat and Human Health-Current Knowledge and Research GapsGeiker, Nina Rica Wium; Bertram, Hanne Christine; Mejborn, Heddie; Dragsted, Lars; Kristensen, Lars; Ruiz-Carrascal, Jorge; Bügel, Susanne; Astrup, Arne; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos