Listar por Autor/a aaa53b85-7919-410c-848c-7e3bcbe1307d
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2014 | Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying | Pérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Casal, Susana; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2012 | Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade do Porto. Portugal |
2013 | Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products | Pérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Henriques, Rita; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade do Porto. Portugal |
2012 | Quantification of furanic compounds in coated deep-fried products simulating normal preparation and consumption: Optimisation of HS-SPME analytical conditions by response surface methodology | Pérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade do Porto. Portugal |