Browsing by Author 6c8908d5-eabd-4bc7-8cb4-84aef9778233
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2016-04-12 | Desarrollo y optimización de microcápsulas de ácidos grasos poliinsaturados mediante spray-drying. Efecto de su incorporación sobre las características de calidad de precocinados cárnicos | Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Jiménez Martín, Estefanía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2018 | Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics | Aquilani, Chiara; Pérez Palacios, María Trinidad; Sirtori, Francesco; Jiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Franci, Oreste; Acciaioli, Anna; Bozzi, Riccardo; Pugliese, Carolina; Università degli Studi di Firenze. Italia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Università degli Studi di Firenze. Italia |
2016 | Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions | Jiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz-Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |