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AñoTítuloAutor/a
20221H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hamsPajuelo, Abraham; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Díaz Álvarez, Jesús; Antequera Rojas, María Teresa; Marcos, Carlos F.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2022An experimental protocol to determine quality parameters of dry-cured loins using low-field Magnetic Resonance ImagingCaballero, Daniel; García Rodríguez, Pablo; Caro Lindo, Andrés; Ávila Vegas, María del Mar; Torres Muñoz, Juan Pedro; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2019Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loinPérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Mir Bel, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018-03-22Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditionsGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Antequera Rojas, María Teresa; Ventanas Canillas, Sonia; Caballero, Daniel; Mir Bel, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos