Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | 1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams | Pajuelo, Abraham; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Díaz Álvarez, Jesús; Antequera Rojas, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar) |
2020 | A safe and green benzylic radical bromination experiment | Fernández Marcos, Carlos María; Gómez Neo, Ana María; Díaz Álvarez, Jesús; Martínez Caballero, Sonia; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2024 | Amide-derived enols in enol–Ugi reactions: expanding horizons for peptidomimetic scaffold synthesis | Ramiro Alcobendas, José Luis; Gómez Neo, Ana María; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2016 | An easy synthesis of diversely functionalized 2H-chromenes and amido amines by an enol-Ugi reaction | Gómez Neo, Ana María; González Castellano, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2016-03-17 | Cicloadiciones tándem de isonitrilos para la síntesis de sistemas heterocíclicos | Fernández Marcos, Carlos María; Díaz Álvarez, Jesús; Bornadiego Suárez, Ana; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2024 | Classification of raw cuts from Iberian and Celta pigs based on lipid analysis and chemometrics | Ramiro Alcobendas, José Luis; Pérez Palacios, María Trinidad; Fernández Marcos, Carlos María; Gómez Neo, Ana María; Pajuelo, Abraham; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2015-01-20 | Desarrollo de nuevas variantes de la reacción de Ugi | Fernández Marcos, Carlos María; Gómez Neo, Ana María; González Castellano, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2023 | Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR | Pajuelo, Abraham; Ramiro Alcobendas, José Luis; Fernández Marcos, María Luisa; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Santiago de Compostela |
2024 | Machine learning-enabled fatty acid quantification and classification of pork from autochthonous breeds using low-field 1H NMR spectroscopic data | Ramiro Alcobendas, José Luis; Gómez Neo, Ana María; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2018 | Selective synthesis of 3-substituted pyrrolidinones by enol-passerini and anomalous enol-passerini condensations | Gómez Neo, Ana María; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2023 | Stefano Marcaccini: a pioneer in isocyanide chemistry | Gómez Neo, Ana María; Ramiro Alcobendas, José Luis; García Valverde, María Dolores; Díaz Álvarez, Jesús; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2024-10-02 | Synthesis of coumarin dimers by a microwave-assisted double multicomponent reaction | Ramiro Alcobendas, José Luis; Fernández Marcos, Carlos María; Gómez Neo, Ana María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2022 | Synthesis of imidazolocoumarins by the amide-directed oxidative cyclisation of enol-Ugi derivatives | Ramiro Alcobendas, José Luis; Gómez Neo, Ana María; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2023 | The Castagnoli–Cushman Reaction | Ramiro Alcobendas, José Luis; Martínez Caballero, Sonia; Gómez Neo, Ana María; Díaz Álvarez, Jesús; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Departamento de Didáctica de las Ciencias Experimentales y Matemáticas |
2025 | Unlocking Enol-Ugi-Derived Conformationally Restricted Peptidomimetic Motifs | Ramiro Alcobendas, José Luis; Díaz Álvarez, Jesús; Gómez Neo, Ana María; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |