Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "DPAAL - Artículos" by Author Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 109
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatments
Mitra, Bhaskar
;
Lametsch, Rene
;
Greco, Ines
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1999
Alteraciones detectables en la concentración de lípidos plasmáticos de perros con hepatopatías
Barrera Chacón, Rafael
;
Mañé Seró, María Cinta
;
Cordero, R.
;
Andrés Díaz, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Zaragoza Bayle, María Concepción
;
Sánchez Peinado, Joaquín
;
Jiménez Redondo, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1990
Análisis económico-financiero de la industria láctea en España
Berga Monge, Alberto M.
;
Cid Delgado, Ana
;
González Gutierrez- Barquín, Marta
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993
Análisis estructural y económico financiero del vacuno de carne en Extremadura
Cid Delgado, Ana
;
Berga Monge, Alberto M.
;
Tovar Andrada, Julio Jesús
;
González Gutierrez- Barquín, Marta
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkin
García Parra, J.
;
González-Cebrino, F.
;
Delgado-Adámez, J.
;
Cava López, Ramón
;
Martín-Belloso, O.
;
Vélez-Martínez, P.
;
Ramírez, Marina R.
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2011
Application of Lactobacillus fermentum HL57 and Pediococcus acidilactici SP979 as potential probiotics in the manufacture of traditional Iberian dry-fermented sausages
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Martín González, Alberto
;
Benito Bernáldez, María José
;
Hernández León, Alejandro
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Application of real‑time PCR for the identification of the endangered species Galemys pyrenaicus through faecal samples
Ripa López-Barrantes, Adriana
;
Díaz Caballero, José A.
;
Palacios González, María Jesús
;
Espinosa Sánchez, Antonio
;
García Zapata, Juan Luis
;
Fernández García, José Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Application of ultrasound for quality control of Torta del Casar cheese ripening
Crespo Bermejo, Abel Teodoro
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2018
Applying 3D texture algorithms on MRI to evaluate quality traits of loin
Ávila Vegas, María del Mar
;
Caballero, Daniel
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-06
Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hams
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
1999
Aspectos ecográficos del hígado de perros con insuficiencia cardíaca derecha
Benito Bernáldez, María José
;
Mañé Seró, María Cinta
;
Barrera Chacón, Rafael
;
Zaragoza Bayle, María Concepción
;
Andrés Díaz, Santiago
;
Sánchez Peinado, Joaquín
;
Jiménez Redondo, Antonio
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013
Bacterial communities of the traditional raw ewe’s milk cheese “Torta del Casar” made without the addition of a starter
Ordiales Rey, Elena
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat products
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Andrade García, María Jesús
;
Delgado Perón, Josué
;
Sánchez-Montero, Lourdes
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993
Calidad de la canal y de la carne en híbridos comerciales porcinos que incorporan raza Duroc
Núñez Breña, Félix
;
López Bote, Clemente L.
;
Ventanas, Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013
Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic lines
Robina, Ángel
;
Viguera Bolumburu, Javier
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Mayoral Calzada, Ana Isabel
;
Vivo Rodríguez, José Manuel
;
Guillén Ramírez, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Cardiac radiographic measurements in ferrets using the OsiriX MD Programme
Gutiérrez Villalba, Alejandro
;
Ezquerra Calvo, Luis Javier
;
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Jiménez Fragoso, Joaquín
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014
Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Casal, Susana
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Characterization of autochthonal Hafnia spp. strains isolated from Spanish soft raw ewe's milk PDO cheeses to be used as adjunct culture
Vázquez Merchán, Almudena
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Vázquez Hernández, María
;
Martín González, Alberto
;
Lorenzo Benayas, María Jesús
;
Benito Bernáldez, María José
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2017
Combined effect of antagonistic yeast and modified atmosphere to control Penicillium expansum infection in sweet cherries cv. Ambrunés
Santos, Ezulmara de Paiva
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Villalobos Rivera, María Carmen
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Hernández León, Alejandro
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Comparative genetic analysis of the promoters of the ATG16L1 and ATG5 genes associated with sporadic Parkinson’s disease
Gómez Martín, Ana María
;
Fuentes Rodríguez, José Manuel
;
Jordán Bueso, Joaquín
;
Galindo Anaya, María Francisca
;
Fernández García, José Luis
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura (INUBE)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad Carlos III de Madrid
;
Universidad de Castilla-La Mancha