Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.011 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010-03Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezingPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening processPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Barat, José Manuel; Aristoy, María Concepción; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by DietPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loinMartín García, Diana; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2010Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.)Obando Ulloa, Javier Mauricio; Ruiz Carrascal, Jorge; Monforte Gilabert, Antonio José; Fernández Trujillo, Juan Pablo; Universidad Politécnica de Cartagena; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos