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Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos - DPAAL
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Año
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Autor/a
2010-03
Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezing
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin
Martín García, Diana
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2010
Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.)
Obando Ulloa, Javier Mauricio
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Monforte Gilabert, Antonio José
;
Fernández Trujillo, Juan Pablo
;
Universidad Politécnica de Cartagena
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
Buscar
Autor/a
4
Antequera Rojas, María Teresa
4
Pérez Palacios, María Trinidad
1
Aristoy, María Concepción
1
Barat, José Manuel
1
Dewettinck, Koen
1
Dewettinck, Koen
1
Fernández Trujillo, Juan Pablo
1
Martín García, Diana
1
Monforte Gilabert, Antonio José
1
Muriel Blanco, María Elena
.
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Palabras clave
2
Iberian ham
2
Jamón ibérico
2
Phospholipid classes
1
Amino acids
1
Aminoácidos
1
Análisis de componentes principales
1
Aroma volatiles
1
Calidad de la fruta
1
Cerdo cocinado
1
Clases de fosfolípidos
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