Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Departamentos
Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos - DPAAL
DPAAL - Artículos
DPAAL - Congresos, conferencias, etc.
DPAAL - Libros o capítulos de libros
DPAAL - Tesis doctorales y tesinas
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010-11
Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid composition
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Molano Gómez, Rubén
;
García Rodríguez, Pablo
;
Palacios, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-03
Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezing
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-06
Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hams
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2009
Caracterización de levaduras de interés en jamón ibérico mediante técnicas de ácidos nucléicos
Córdoba, J. J.
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
Discover
Author
4
Antequera Rojas, María Teresa
4
Pérez Palacios, María Trinidad
2
García Rodríguez, Pablo
2
Ruiz-Carrascal, Jorge
1
Andrade Gracia, María Jesús
1
Aristoy, María Concepción
1
Barat, José Manuel
1
Caballero, Daniel
1
Caro Lindo, Andrés
1
Dewettinck, Koen
.
next >
Date issued
3
2010
1
2009
1
2014
Subject
1
Levaduras
1
Lipid composition
1
Minería de datos
1
MRI
1
MRI and Computer Vision Techniques
1
Multiple Linear Regression
1
Parámetros qualitativos
1
Phospholipid classes
1
Pre-cure freezing
1
Precongelación
.
< previous
next >