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2024
Machine learning-enabled fatty acid quantification and classification of pork from autochthonous breeds using low-field 1H NMR spectroscopic data
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Gómez Neo, Ana María
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2020
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different diets
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezing
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Faculty of Bioscience Engineering,Gent, Belgium
2019
Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Mir Bel, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
University of Copenhagen. Denmark
;
University of Zaragoza
2018
Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditions
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Caballero, Daniel
;
Mir Bel, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Zaragoza
2019
New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Rufo, Montaña
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey
González Mohino, Alberto
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam
Carvalho, Maria João Barata de
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Polytechnic Institute of Beja. Portugal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
University of Copenhagen. Denmark
2012
Quantification of furanic compounds in coated deep-fried products simulating normal preparation and consumption: Optimisation of HS-SPME analytical conditions by response surface methodology
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade do Porto. Portugal
2010
Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid composition
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Molano Gómez, Rubén
;
García Rodríguez, Pablo
;
Palacios, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
;
Hospital Universitario Infanta Cristina. Badajoz
2022
Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Salas García, Alejandro
;
Muñoz Páez, Adela
;
Ocaña Jara, Eder Renato
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2007
Stereospecific analysis of phospholipid classes in skeletal muscle from rats fed different fat sources
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Martín García, Diana
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Study on fish oil microcapsules as neat and added to meat model systems: Enrichment and bioaccesibility of EPA and DHA
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
Haba Borrego, Francisco de la
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Pajuelo, Abraham
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2017
Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Eusébio, Joana Sofia Jesus
;
Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia
;
Carvalho, Maria João Barata de
;
Mir Bel, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Instituto Politécnico de Beja. Portugal
;
Universidad de Zaragoza
2022
Ultrasound parameters used to characterize Iberian fresh pork loins of different feeding systems
González Mohino, Alberto
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos