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2011Application of Lactobacillus fermentum HL57 and Pediococcus acidilactici SP979 as potential probiotics in the manufacture of traditional Iberian dry-fermented sausagesRuiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Benito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Combined effect of antagonistic yeast and modified atmosphere to control Penicillium expansum infection in sweet cherries cv. AmbrunésSantos, Ezulmara de Paiva; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Córdoba Ramos, María Guía; Villalobos Rivera, María Carmen; Casquete Palencia, Rocío; Hernández León, Alejandro; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Consumers’ growing appetite for natural foods: Perceptions towards the use of natural preservatives in fresh fruitMesías Díaz, Francisco Javier; Martín Dorado, Ana; Hernández León, Alejandro; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Desarrollo de un protocolo de exportación de fruta de hueso a CanadáPérez Nevado, Francisco; Hernández León, Alejandro; López Juan, José
2011-09Effect of autochthonous starter cultures in the production of "salchichón", a traditional Iberian dry-fermented sausage, with different ripening processesCasquete Palencia, Rocío; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Hernández León, Alejandro; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Effects of use of modified traditional driers in making smoked paprika “Pimentón de La Vera”, on pepper quality and mitigation of PAH contaminationVelázquez Otero, María Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Aranda Medina, Emilio; Bartolomé García, Teresa Jesús; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Ensayos para el control de mohos alterantes en fruta de hueso mediante el uso de microorganismos antagonistasHernández León, Alejandro; Rodríguez Jiménez, Alicia; Escudero Albarca, Nerea
2020Estrategias para prolongar la vida útil en cerezas del JerteSerradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Hernández León, Alejandro; Córdoba Ramos, María Guía; Santos, Ezulmara de Paiva
2014Evaluación del estudio nutricional de estudiantes adolescentes de Extremadura basado en medidas antropométricasFernández Cabrera, Jacinta; Aranda Medina, Emilio; Córdoba Ramos, María Guía; Hernández León, Alejandro; Rodríguez Bernabé, José Antonio; Pérez Nevado, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2018-10-24Identificación de compuestos orgánicos volátiles producidos por levaduras responsables de la inhibición de mohos alternantes de frutasHernández León, Alejandro; Martín González, Alberto; Rodríguez Utrero, Almudena
2017Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikasMartín González, Alberto; Hernández León, Alejandro; Aranda Medina, Emilio; Casquete Palencia, Rocío; Velázquez Otero, María Rocío; Bartolomé García, Teresa Jesús; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-02-26Microbioma y la alimentación funcionalBenito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Díaz-Ripoll Marzol, Lucía
2010-05Safety and functional aspects of pre-selected pediococcifor probiotic use in Iberian dry-fermented sausagesRuiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Benito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos