Listar "DPAAL - Artículos" por Materia Fatty acids
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2014 | Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying | Pérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Casal, Susana; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2012-07 | Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2007 | Stereospecific analysis of phospholipid classes in skeletal muscle from rats fed different fat sources | Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Martín García, Diana; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |