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1
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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2022
Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometry
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Salas García, Alejandro
;
Muñoz Páez, Adela
;
Ocaña Jara, Eder Renato
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2019
Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Mir Bel, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-02-25
New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Jiménez, Antonio
;
Márquez Paniagua, M. Jesús
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Rufo, Montaña
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different diets
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02-23
Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam
Carvalho, Maria João Barata de
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-11
Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid composition
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Molano Gómez, Rubén
;
García Rodríguez, Pablo
;
Palacios, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-07
Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Ferreira, Isabel
;
Petisca, Catarina
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Buscar
Autor/a
22
Antequera Rojas, María Teresa
9
Ruiz-Carrascal, Jorge
5
Solomando González, Juan Carlos
4
Ferreira, Isabel
4
González-Mohino Jiménez, Alberto
4
Ruiz Carrascal, Jorge
3
Caro Lindo, Andrés
3
García Rodríguez, Pablo
3
Petisca, Catarina
2
Caballero, Daniel
.
siguiente >
Fecha de publicación
8
2020 - 2022
22
2010 - 2019
2
2007 - 2009
Palabras clave
4
Iberian ham
4
Phospholipid classes
3
Jamón ibérico
2
Amino acids
2
Bioaccessibility
2
Color
2
Compuestos furánicos
2
Compuestos volátiles
2
Enrichment
2
fatty acids
.
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