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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2011-09
Effect of autochthonous starter cultures in the production of "salchichón", a traditional Iberian dry-fermented sausage, with different ripening processes
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Hernández León, Alejandro
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Mir Bel, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-02-25
New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Jiménez, Antonio
;
Márquez Paniagua, M. Jesús
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Rufo, Montaña
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat products
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Andrade García, María Jesús
;
Delgado Perón, Josué
;
Sánchez-Montero, Lourdes
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019
Effects of environmental conditions and substrate on growth and ochratoxin A production by "Penicillium verrucosum" and "Penicillium nordicum": Relative risk assessment of OTA in dry-cured meat products.
Sánchez-Montero Velasco, Lourdes
;
Córdoba, J. J.
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Núñez Breña, Félix
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02
Prevalence and antimicrobial susceptibility of Acinetobacter spp. isolated from meat
Carvalheira, Ana
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Silva, Joana Rita Martins
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Physicochemical factors affecting the growth and mycotoxin production of Penicillium strains in a synthetic cheese medium
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Galván Romero, Ana Isabel
;
Martín González, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016-08
Persistent and non-persistent strains of Listeria monocytogenes: A focus on growth kinetics under different temperature, salt, and pH conditions and their sensitivity to sanitizers
Magalhães, Rui
;
Ferreira, Vania
;
Brandão, T.R.S.
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Almeida, Gonzalo
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Effect of cured meat product ingredients on the Penicillium verrucosum growth and ochratoxin A production
Andrade García, María Jesús
;
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018-03-22
Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditions
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Caballero, Daniel
;
Mir Bel, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Buscar
Autor/a
22
Pérez Palacios, María Trinidad
13
Antequera Rojas, María Teresa
13
Casquete Palencia, Rocío
12
Córdoba Ramos, María Guía
12
Martín González, Alberto
10
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Sant...
9
Peromingo Arévalo, Ana Belén
9
Ruiz-Carrascal, Jorge
8
Benito Bernáldez, María José
7
Rodríguez Jiménez, Alicia
.
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Fecha de publicación
16
2017
13
2018
12
2016
9
2014
8
2010
8
2019
7
2013
5
2015
4
2011
4
2012
.
siguiente >
Palabras clave
5
Dry-cured ham
5
Jamón curado
5
Ochratoxin A
5
Ocratoxina A
4
Compuestos volátiles
4
Cultivos iniciadores autóctonos
4
Dry-fermented sausages
4
Iberian ham
4
Iberian pig
4
Volatile compounds
.
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