Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "DPAAL - Artículos" by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 85 to 104 of 116
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico-económico de explotaciones ovinas
Gaspar García, Paula
;
Escribano Sánchez, Miguel
;
Pulido García, Francisco
;
Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio
;
Mesías Díaz, Francisco Javier
;
Pulido García, Francisco
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Economía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2016-08
Persistent and non-persistent strains of Listeria monocytogenes: A focus on growth kinetics under different temperature, salt, and pH conditions and their sensitivity to sanitizers
Magalhães, Rui
;
Ferreira, Vania
;
Brandão, T.R.S.
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Almeida, Gonzalo
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02-23
Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam
Carvalho, Maria João Barata de
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain)
Pereira Jiménez, Cristina
;
López Corrales, Margarita
;
Martín González, Alberto
;
Villalobos Rivera, María Carmen
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2018
Physicochemical factors affecting the growth and mycotoxin production of Penicillium strains in a synthetic cheese medium
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Galván Romero, Ana Isabel
;
Martín González, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Núñez Breña, Félix
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Andrade García, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02
Prevalence and antimicrobial susceptibility of Acinetobacter spp. isolated from meat
Carvalheira, Ana
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Silva, Joana Rita Martins
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update
Estévez García, Mario
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022-07
Proteomic approach to unveil the ochratoxin A repression by "Debaryomyces hansenii" and rosemary on "Penicillium nordicum" during dry-cured fermented sausages ripening
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Roncero Benavente, Elía
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Pulse Doppler ultrasound as a tool for the diagnosis of chronic testicular dysfunction in stallions
Ortiz Rodríguez, José Manuel
;
Anel López, Luis
;
Martín Muñoz, Patricia
;
Álvarez García, María Mercedes
;
Gaitskell Phillips, Gemma
;
Anel Rodríguez, Luis
;
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Ortega Ferrusola, Cristina
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de León
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2012-12
Quantification of furanic compounds in coated deep-fried products simulating normal preparation and consumption: Optimisation of HS-SPME analytical conditions by response surface methodology
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016
Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditions
Özyurt, Hazal
;
Luna Estellés, Carolina Luisa
;
Estévez García, Mario
;
Ege University. Turkey
;
Sistema Extremeño de Salud (SES)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2020
Reduction of nitrate and nitrite in Iberian dry cured loins and its effects during drying process
Higue, N
;
Moreno, I
;
Lavado, G.
;
Vidal Aragón, María del Carmen
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1989
Rendimiento cárnico de corderos de raza merina española sacrificados a diferentes edades
Guillén Ramírez, María Teresa
;
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Regodón Mena, Sergio
;
Robina, Ángel
;
Tovar Andrada, Julio Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993
Los resultados de la empresa agraria en España
Gijón Guerra, Javier
;
González Gutiérrez-Barquín, Marta
;
Berga Monge, Alberto M.
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-05
Resveratrol protects Lactobacillus reuteri against H2O2- induced oxidative stress and stimulates antioxidant defenses through upregulation of the dhaT gene
Arcanjo, Narciza O.
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Padilla Torrico, Patricia
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Madruga, Marta Suely
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2011-12
Role of an autochthonous starter culture and the protease EPg222 on the sensory and safety properties of a traditional Iberian dry-fermented sausage “Salchichón”
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Córdoba, J. J.
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023-03
Rosmarinus officinalis reduces the ochratoxin A production by Aspergillus westerdijkiae in a dry-cured fermented sausage-based medium
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Román García, Ángel Carlos
;
Rodrigues, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2009
Safety and functional aspects of pre-selected lactobacilli for probiotic use in Iberian dry-fermented sausages
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Martín González, Alberto
;
Benito Bernáldez, María José
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Safety and functional aspects of pre-selected pediococcifor probiotic use in Iberian dry-fermented sausages
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Martín González, Alberto
;
Benito Bernáldez, María José
;
Hernández León, Alejandro
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos