Año | Título | Autor/a |
2016 | A novel gene cluster allows preferential utilization of fucosylated milk oligosaccharides in Bifidobacterium longum subsp. longum SC596 | Garrido, Daniel; Kirmiz, Nina; Davis, Jasmine C.; Totten, Sarah M.; Lemay, Danielle G.; Ugalde, Juan A.; German, J. Bruce; Lebrilla, Carlito B.; Mills, David A.; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; University of California, Los Angeles (UCLA). USA; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Pontificia Universidad Católica de Chile; Universidad del Desarrollo. Chile |
2015 | A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS | Pérez Palacios, María Trinidad; Barroso, Miguel A.; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; University of Copenhaguen. Denmark; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Are quality regulations displacing PDOs? A choice experiment study on Iberian meat products in Spain | Sahelices Garrido-Lestache, Ana; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Gaspar García, Paula; Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Damanhour University. Egypt |
2010 | Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.) | Obando Ulloa, Javier Mauricio; Ruiz Carrascal, Jorge; Monforte Gilabert, Antonio José; Fernández Trujillo, Juan Pablo; Universidad Politécnica de Cartagena; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2010 | Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin | Martín García, Diana; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2014 | Evaluación del estudio nutricional de estudiantes adolescentes de Extremadura basado en medidas antropométricas | Fernández Cabrera, Jacinta; Aranda Medina, Emilio; Córdoba Ramos, María Guía; Hernández León, Alejandro; Rodríguez Bernabé, José Antonio; Pérez Nevado, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Evaluation of agronomic and fruit quality traits of fig tree varieties (Ficus carica L.) grown in Mediterranean conditions | Pereira Jiménez, Cristina; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Pérez Gragera, Fernando; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; López Corrales, Margarita; Junta de Extremadura. Finca La Orden-Valdesequera; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2015 | La explotación del vacuno ecológico en sistemas de dehesas del SO de España: análisis de parámetros técnicos | Horrillo Horrillo, Luis Alberto; Mesías Díaz, Francisco Javier; Gaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Genetic variation of the β-tubulin of two "Babesia caballi" strains | Montes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2016 | El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico-económico de explotaciones ovinas | Gaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Pulido García, Francisco; Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio; Mesías Díaz, Francisco Javier; Pulido García, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain) | Pereira Jiménez, Cristina; López Corrales, Margarita; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; Córdoba Ramos, María Guía; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX) |
2017 | Pulse Doppler ultrasound as a tool for the diagnosis of chronic testicular dysfunction in stallions | Ortiz Rodríguez, José Manuel; Anel López, Luis; Martín Muñoz, Patricia; Álvarez García, María Mercedes; Gaitskell Phillips, Gemma; Anel Rodríguez, Luis; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Peña Vega, Fernando Juan; Ortega Ferrusola, Cristina; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de León; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2016 | Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditions | Özyurt, Hazal; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Ege University. Turkey; Sistema Extremeño de Salud (SES); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Seroprevalence of Theileria equi and Babesia caballi in horses in Spain | Montes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2017 | Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions | Pérez Palacios, María Trinidad; Eusébio, Joana Sofia Jesus; Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia; Carvalho, Maria João Barata de; Mir Bel, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Instituto Politécnico de Beja. Portugal; Universidad de Zaragoza |