Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 15 de 15
AñoTítuloAutor/a
2016A novel gene cluster allows preferential utilization of fucosylated milk oligosaccharides in Bifidobacterium longum subsp. longum SC596Garrido, Daniel; Kirmiz, Nina; Davis, Jasmine C.; Totten, Sarah M.; Lemay, Danielle G.; Ugalde, Juan A.; German, J. Bruce; Lebrilla, Carlito B.; Mills, David A.; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; University of California, Los Angeles (UCLA). USA; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Pontificia Universidad Católica de Chile; Universidad del Desarrollo. Chile
2015A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MSPérez Palacios, María Trinidad; Barroso, Miguel A.; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; University of Copenhaguen. Denmark; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017Are quality regulations displacing PDOs? A choice experiment study on Iberian meat products in SpainSahelices Garrido-Lestache, Ana; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Gaspar García, Paula; Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Damanhour University. Egypt
2010Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.)Obando Ulloa, Javier Mauricio; Ruiz Carrascal, Jorge; Monforte Gilabert, Antonio José; Fernández Trujillo, Juan Pablo; Universidad Politécnica de Cartagena; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2010Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loinMartín García, Diana; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2014Evaluación del estudio nutricional de estudiantes adolescentes de Extremadura basado en medidas antropométricasFernández Cabrera, Jacinta; Aranda Medina, Emilio; Córdoba Ramos, María Guía; Hernández León, Alejandro; Rodríguez Bernabé, José Antonio; Pérez Nevado, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017Evaluation of agronomic and fruit quality traits of fig tree varieties (Ficus carica L.) grown in Mediterranean conditionsPereira Jiménez, Cristina; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Pérez Gragera, Fernando; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; López Corrales, Margarita; Junta de Extremadura. Finca La Orden-Valdesequera; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2015La explotación del vacuno ecológico en sistemas de dehesas del SO de España: análisis de parámetros técnicosHorrillo Horrillo, Luis Alberto; Mesías Díaz, Francisco Javier; Gaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017Genetic variation of the β-tubulin of two "Babesia caballi" strainsMontes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2016El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico-económico de explotaciones ovinasGaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Pulido García, Francisco; Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio; Mesías Díaz, Francisco Javier; Pulido García, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain)Pereira Jiménez, Cristina; López Corrales, Margarita; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; Córdoba Ramos, María Guía; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2017Pulse Doppler ultrasound as a tool for the diagnosis of chronic testicular dysfunction in stallionsOrtiz Rodríguez, José Manuel; Anel López, Luis; Martín Muñoz, Patricia; Álvarez García, María Mercedes; Gaitskell Phillips, Gemma; Anel Rodríguez, Luis; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Peña Vega, Fernando Juan; Ortega Ferrusola, Cristina; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de León; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2016Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditionsÖzyurt, Hazal; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Ege University. Turkey; Sistema Extremeño de Salud (SES); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017Seroprevalence of Theileria equi and Babesia caballi in horses in SpainMontes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2017Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditionsPérez Palacios, María Trinidad; Eusébio, Joana Sofia Jesus; Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia; Carvalho, Maria João Barata de; Mir Bel, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Instituto Politécnico de Beja. Portugal; Universidad de Zaragoza