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Autor/a
2014-11-26
Características físico-químicas, microbiológicas y estructurales de la carne de cordero cocinada al vacío
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Martín González, Alberto
;
Roldán Romero, Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2024
Classification of raw cuts from Iberian and Celta pigs based on lipid analysis and chemometrics
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Gómez Neo, Ana María
;
Pajuelo, Abraham
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016-04-12
Desarrollo y optimización de microcápsulas de ácidos grasos poliinsaturados mediante spray-drying. Efecto de su incorporación sobre las características de calidad de precocinados cárnicos
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2022
Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin
Martín García, Diana
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2020
Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausages
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Martín, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012
Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Ferreira, Isabel
;
Petisca, Catarina
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade do Porto. Portugal
2018
Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
Aquilani, Chiara
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Sirtori, Francesco
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Franci, Oreste
;
Acciaioli, Anna
;
Bozzi, Riccardo
;
Pugliese, Carolina
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
2018-05-29
Evaluación de técnicas avanzadas de regresión y de características de textura en imágenes de resonancia magnética para determinar parámetros de calidad en productos cárnicos
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2015
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2006
Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Ghent University. Belgium
2010
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad Politécnica, Valencia.
;
Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA, CSIC), Burjassot, Valencia.
2020
Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR
Pajuelo, Abraham
;
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Fernández Marcos, María Luisa
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
Universidad de Santiago de Compostela
2024
Machine learning-enabled fatty acid quantification and classification of pork from autochthonous breeds using low-field 1H NMR spectroscopic data
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Gómez Neo, Ana María
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2020
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different diets
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos