Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "DPAAL - Artículos" by Author Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 48 to 67 of 109
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Evaluation of broccoli (Brassica oleracea var. italica) crop by-products as sources of bioactive compounds
Gudiño Rubio, Iris
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Prieto Losada, María del Henar
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2015
Evaluation of the effect of high pressure on total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activity of citrus peels
Casquete Palencia, Rocío
;
Castro, Sonia Marilia
;
Martín González, Alberto
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Saraiva, Jorge A
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Texeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-02
Evaluation of the efficacy of Debaryomyces hansenii as protective culture for controlling Listeria monocytogenes in sliced dry-cured ham
Alía Muñoz, Alberto
;
Córdoba, J. J.
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
García González, María Carmen
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04
Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor Modulation
Bak, Kathrine
;
Waehrens, Sandra
;
Fu, Yu
;
Chow, Ching Yue
;
Petersen, Mikael
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bredie, Wender
;
Lametsch, Rene
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Gene expression as a good indicator of aflatoxin contamination in dry-cured ham
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Rodríguez Jovita, María Mar
;
Delgado Perón, Josué
;
Andrade García, María Jesús
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditions
Moreno, I
;
Lipová, P
;
Ladero, L.
;
Fernández García, José Luis
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat products
Cava López, Ramón
;
Higuero Fernández, Nieves
;
Ladero, Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Identification and genetic characterization of Sarcocystis arctica and Sarcocystis lutrae in red foxes (Vulpes vulpes) from Baltic States and Spain
Kirillova, Viktorija
;
Prakas, Petras
;
Calero Bernal, Rafael
;
Gavarāne, Inese
;
Fernández García, José Luis
;
Martínez González, Manuel Francisco
;
Rudaitytė Lukošienė, Eglė
;
Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel
;
Butkauskas, Dalius
;
Kirjušina, Muza
;
Daugavpils University. Letonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad Complutense de Madrid
2013-05
Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Henriques, Rita
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikas
Martín González, Alberto
;
Hernández León, Alejandro
;
Aranda Medina, Emilio
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Velázquez Otero, María Rocío
;
Bartolomé García, Teresa Jesús
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-11
Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and liking
Olegario, Lary Souza
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Estévez García, Mario
;
Madruga, Marta Suely
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007
Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export
Cabañas Cabezas, Catalina Milagros
;
Hernández León, Alejandro
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Moraga, Carlos
;
Martín González, Alberto
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-08
"In vitro" antifungal effects of spices on ochratoxin A production and related gene expression in "Penicillium nordicum" on a dry-cured fermented sausage medium.
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Núñez Breña, Félix
;
Silva Rodríguez, Antonio
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1989
Influencia del tipo de alimentación sobre las características de crecimiento en cabritos veratos
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Tovar Andrada, Julio Jesús
;
Rojas López, Ana Isabel
;
Rota García, Ana María
;
Martín Cáceres, Leonor
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10
Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos