Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing "DPAAL - Artículos" by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 85 to 104 of 127
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Mir Bel, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
University of Copenhagen. Denmark
;
University of Zaragoza
2018
Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditions
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Caballero, Daniel
;
Mir Bel, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Zaragoza
2019
New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honey
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Jiménez Barco, Antonio
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Rufo, Montaña
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Olegario, Lary Souza
;
Universidade Federal da Paraíba. Brasil
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024
Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernel
Martín Tornero, Elísabet
;
Simón García, David
;
Álvarez Ortí, Manuel
;
Pardo, Jose Emilio
;
Durán Merás, Isabel
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Castilla-La Mancha
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2023
Non-invasive wildlife disease surveillance using real time PCR assays: the case of the endangered Galemys pyrenaicus populations from the Central System Mountains (Extremadura, Spain)
Ripa López-Barrantes, Adriana
;
Díaz Caballero, José A.
;
Palacios González, María Jesús
;
Zalba, Javier
;
Espinosa Sánchez, Antonio
;
García Zapata, Juan Luis
;
Gómez Martín, Ana María
;
Tkach, Vasyl
;
Fernández García, José Luis
;
University of North Dakota. USA
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1987
Nuevas perspectivas en la manipulación hormonal del crecimiento y la composición de la canal en los animales de abastos
Ventanas, Jesús
;
López Bote, Clemente L.
;
García González, María Carmen
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016
El papel de la gestión cooperativa en la mejora del funcionamiento técnico-económico de explotaciones ovinas
Gaspar García, Paula
;
Escribano Sánchez, Miguel
;
Pulido García, Francisco
;
Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio
;
Mesías Díaz, Francisco Javier
;
Pulido García, Francisco
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Economía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2016
Persistent and non-persistent strains of Listeria monocytogenes: A focus on growth kinetics under different temperature, salt, and pH conditions and their sensitivity to sanitizers
Magalhães, Rui
;
Ferreira, Vania
;
Brandão, T.R.S.
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Almeida, Gonzalo
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam
Carvalho, Maria João Barata de
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Polytechnic Institute of Beja. Portugal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
University of Copenhagen. Denmark
2017
Physicochemical and nutritional characterization of brebas for fresh consumption from nine fig varieties (Ficus carica L.) grown in Extremadura (Spain)
Pereira Jiménez, Cristina
;
López Corrales, Margarita
;
Martín González, Alberto
;
Villalobos Rivera, María Carmen
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2018
Physicochemical factors affecting the growth and mycotoxin production of Penicillium strains in a synthetic cheese medium
Casquete Palencia, Rocío
;
Benito Bernáldez, María José
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Galván Romero, Ana Isabel
;
Martín González, Alberto
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models
Peromingo Arévalo, Ana Belén
;
Núñez Breña, Félix
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Alía Muñoz, Alberto
;
Andrade García, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02
Prevalence and antimicrobial susceptibility of Acinetobacter spp. isolated from meat
Carvalheira, Ana
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Silva, Joana Rita Martins
;
Teixeira, Paula
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update
Estévez García, Mario
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022-07
Proteomic approach to unveil the ochratoxin A repression by "Debaryomyces hansenii" and rosemary on "Penicillium nordicum" during dry-cured fermented sausages ripening
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Delgado Perón, Josué
;
Núñez Breña, Félix
;
Roncero Benavente, Elía
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017
Pulse Doppler ultrasound as a tool for the diagnosis of chronic testicular dysfunction in stallions
Ortiz Rodríguez, José Manuel
;
Anel López, Luis
;
Martín Muñoz, Patricia
;
Álvarez García, María Mercedes
;
Gaitskell Phillips, Gemma
;
Anel Rodríguez, Luis
;
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Ortega Ferrusola, Cristina
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
;
Universidad de León
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2023
Quantification and identification of damage caused by pests and fungi in dried figs from orchards with different levels of agronomic management in the main production areas of extremadura (SW Spain)
Galán Jiménez, Antonio Jesús
;
Martín, A
;
Torres Vila, L.M.
;
Ruiz Moyano, Santiago
;
Galván Romero, Ana Isabel
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
López Corrales, Margarita
;
N/A
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012
Quantification of furanic compounds in coated deep-fried products simulating normal preparation and consumption: Optimisation of HS-SPME analytical conditions by response surface methodology
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade do Porto. Portugal
2016
Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditions
Özyurt, Hazal
;
Luna Estellés, Carolina Luisa
;
Estévez García, Mario
;
Ege University. Turkey
;
Sistema Extremeño de Salud (SES)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos