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2021
High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat products
Cava López, Ramón
;
Higuero Fernández, Nieves
;
Ladero García, Luis
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Identification and genetic characterization of Sarcocystis arctica and Sarcocystis lutrae in red foxes (Vulpes vulpes) from Baltic States and Spain
Kirillova, Viktorija
;
Prakas, Petras
;
Calero Bernal, Rafael
;
Gavarāne, Inese
;
Fernández García, José Luis
;
Martínez González, Manuel Francisco
;
Rudaitytė Lukošienė, Eglė
;
Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel
;
Butkauskas, Dalius
;
Kirjušina, Muza
;
Daugavpils University. Letonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad Complutense de Madrid
2013
Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Petisca, Catarina
;
Henriques, Rita
;
Ferreira, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade do Porto. Portugal
2017
Impact of volatile composition on the sensorial attributes of dried paprikas
Martín González, Alberto
;
Hernández León, Alejandro
;
Aranda Medina, Emilio
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Velázquez Otero, María Rocío
;
Bartolomé García, Teresa Jesús
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Impact of ‘free-from’ and ‘healthy choice’ labeled versions of chocolate and coffee on temporal profile (multiple-intake TDS) and liking
Olegario, Lary Souza
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Estévez García, Mario
;
Madruga, Marta Suely
;
Ventanas Canillas, Sonia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación de Tecnología de los Alimentos (TECAL)
;
Universidad de Paraiba. Brasil
2006
Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export
Cabañas Cabezas, Catalina Milagros
;
Hernández León, Alejandro
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Moraga, Carlos
;
Martín González, Alberto
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física
;
Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-08
"In vitro" antifungal effects of spices on ochratoxin A production and related gene expression in "Penicillium nordicum" on a dry-cured fermented sausage medium.
Álvarez Rubio, María Micaela
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Núñez Breña, Félix
;
Silva Rodríguez, Antonio
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Ghent University. Belgium
2010
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidad Politécnica, Valencia.
;
Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (IATA, CSIC), Burjassot, Valencia.
1989
Influencia del tipo de alimentación sobre las características de crecimiento en cabritos veratos
Rodríguez Medina, Pedro Luis
;
Tovar Andrada, Julio Jesús
;
Rojas López, Ana Isabel
;
Rota García, Ana María
;
Martín Cáceres, Leonor
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cooking
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023
Machine olfaction discrimination of Spanish-style green olives inoculated with spoilage mold species
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Pérez Nevado, Francisco
;
Martillanes Costumero, Sara
;
Montero Fernández, Ismael
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidade de Évora. Portugal
2021
Meat and Human Health-Current Knowledge and Research Gaps
Geiker, Nina Rica Wium
;
Bertram, Hanne Christine
;
Mejborn, Heddie
;
Dragsted, Lars
;
Kristensen, Lars
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Bügel, Susanne
;
Astrup, Arne
;
University of Copenhagen. Denmark
;
Aarhus University. Denmark
;
Technical University. Denmark
;
DMRI Technological Institute. Denmark
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012
Microbiological quality of salchichón and chorizo, traditional Iberian dry-fermented sausages from two different industries, inoculated with autochthonous starter cultures
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Benito Bernáldez, María José
;
Martín González, Alberto
;
Casquete Palencia, Rocío
;
Aranda Medina, Emilio
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020
Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Olegario, Lary Souza
;
Grassi, Silvia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different diets
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezing
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Faculty of Bioscience Engineering,Gent, Belgium