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Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2022-07-22Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modificationsMitra, Bhaskar; Kristensen, Lars; Lametsch, Rene; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-09-09Tracking hydrophobicity state, aggregation behaviour and structural modifications of pork proteins under the influence of assorted heat treatmentsMitra, Bhaskar; Rinnan, Asmund; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02-23Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foamCarvalho, Maria João Barata de; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic linesRobina, Ángel; Viguera Bolumburu, Javier; Pérez Palacios, María Trinidad; Mayoral Calzada, Ana Isabel; Vivo Rodríguez, José Manuel; Guillén Ramírez, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2009Efecto de la estirpe Duroc utilizada en los cruces de cerdo ibérico sobre la calidad de la canal y de la carneViguera Bolumburu, Javier; Sánchez, Mercedes; Peinado del Pino, Javier; Robina, Ángel; Ruiz Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993-10Influencia de la alimentación sobre las características y composición de la grasa subcutánea y hepática del cerdo IbéricoRuiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS DeviceGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-07Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat contentPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsionsJiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-03Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezingPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos