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2014-11-26Características físico-químicas, microbiológicas y estructurales de la carne de cordero cocinada al vacíoAntequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Martín González, Alberto; Roldán Romero, Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2013Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic linesRobina, Ángel; Viguera Bolumburu, Javier; Pérez Palacios, María Trinidad; Mayoral Calzada, Ana Isabel; Vivo Rodríguez, José Manuel; Guillén Ramírez, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022-07-22Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modificationsMitra, Bhaskar; Kristensen, Lars; Lametsch, Rene; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016-04-12Desarrollo y optimización de microcápsulas de ácidos grasos poliinsaturados mediante spray-drying. Efecto de su incorporación sobre las características de calidad de precocinados cárnicosAntequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Jiménez Martín, Estefanía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2009Efecto de la estirpe Duroc utilizada en los cruces de cerdo ibérico sobre la calidad de la canal y de la carneViguera Bolumburu, Javier; Sánchez, Mercedes; Peinado del Pino, Javier; Robina, Ángel; Ruiz Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loinMartín García, Diana; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2012-07Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat contentPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2024Estudio de los mecanismos fisiopatológicos del consumo sostenido de fructosa y del efecto protector de un extracto de granada en ratas Wistar mediante el uso de técnicas ómicasRuiz Carrascal, Jorge; Estévez García, Mario; Martínez Pérez, Remigio; Sánchez Terrón, María Guadalupe; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado
2016Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsionsJiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-12-04Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor ModulationBak, Kathrine; Waehrens, Sandra; Fu, Yu; Chow, Ching Yue; Petersen, Mikael; Ruiz Carrascal, Jorge; Bredie, Wender; Lametsch, Rene; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classesPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC methodPérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by DietPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening processPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Barat, José Manuel; Aristoy, María Concepción; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
1993-10Influencia de la alimentación sobre las características y composición de la grasa subcutánea y hepática del cerdo IbéricoRuiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-07-30Meat and Human Health-Current Knowledge and Research GapsGeiker, Nina Rica Wium; Bertram, Hanne Christine; Mejborn, Heddie; Dragsted, Lars; Kristensen, Lars; Ruiz Carrascal, Jorge; Bügel, Susanne; Astrup, Arne; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS DeviceGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-03Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezingPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02-23Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foamCarvalho, Maria João Barata de; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007Stereospecific Analysis of Phospholipid Classes in Skeletal Muscle from Rats Fed Different Fat SourcesPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Martín García, Diana; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos