Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 30
Issue Date | Title | Author(s) |
1999 | Aspectos ecográficos del hígado de perros con insuficiencia cardíaca derecha | Benito Bernáldez, María José; Mañé Seró, María Cinta; Barrera Chacón, Rafael; Zaragoza Bayle, María Concepción; Andrés Díaz, Santiago; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1999 | Alteraciones detectables en la concentración de lípidos plasmáticos de perros con hepatopatías | Barrera Chacón, Rafael; Mañé Seró, María Cinta; Cordero, R.; Andrés Díaz, Santiago; Benito Bernáldez, María José; Zaragoza Bayle, María Concepción; Sánchez Peinado, Joaquín; Jiménez Redondo, Antonio; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update | Estévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Calidad de la canal y de la carne en híbridos comerciales porcinos que incorporan raza Duroc | Núñez Breña, Félix; López Bote, Clemente L.; Ventanas, Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Los resultados de la empresa agraria en España | Gijón Guerra, Javier; González Gutiérrez-Barquín, Marta; Berga Monge, Alberto M.; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993 | Análisis estructural y económico financiero del vacuno de carne en Extremadura | Cid Delgado, Ana; Berga Monge, Alberto M.; Tovar Andrada, Julio Jesús; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1990 | Análisis económico-financiero de la industria láctea en España | Berga Monge, Alberto M.; Cid Delgado, Ana; González Gutierrez- Barquín, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1989 | Rendimiento cárnico de corderos de raza merina española sacrificados a diferentes edades | Guillén Ramírez, María Teresa; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Regodón Mena, Sergio; Robina, Ángel; Tovar Andrada, Julio Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1989 | Influencia del tipo de alimentación sobre las características de crecimiento en cabritos veratos | Rodríguez Medina, Pedro Luis; Tovar Andrada, Julio Jesús; Rojas López, Ana Isabel; Rota García, Ana María; Martín Cáceres, Leonor; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1987 | Nuevas perspectivas en la manipulación hormonal del crecimiento y la composición de la canal en los animales de abastos | Ventanas, Jesús; López Bote, Clemente L.; García González, María Carmen; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method | Pérez Palacios, María Trinidad; Solomando González, Juan Carlos; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | New findings of edible oil characterization by ultrasonic parameters | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Olegario, L.S.; Universidade Federal da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Consumers’ growing appetite for natural foods: Perceptions towards the use of natural preservatives in fresh fruit | Mesías Díaz, Francisco Javier; Martín Dorado, Ana; Hernández León, Alejandro; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Critical overview of the use of plant antioxidants in the meat industry: Opportunities, innovative applications and future perspectives | Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Consumer assessment of sustainability traits in meat production. A choice experiment study in Spain | Eldesouky, Ali Taher Mohamed Hassanin; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Zagazig University. Egypt; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017 | Evaluation of agronomic and fruit quality traits of fig tree varieties (Ficus carica L.) grown in Mediterranean conditions | Pereira Jiménez, Cristina; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Pérez Gragera, Fernando; Martín González, Alberto; Villalobos Rivera, María Carmen; López Corrales, Margarita; Junta de Extremadura. Finca La Orden-Valdesequera; Junta de Extremadura. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2017 | Pulse Doppler ultrasound as a tool for the diagnosis of chronic testicular dysfunction in stallions | Ortiz Rodríguez, José Manuel; Anel López, Luis; Martín Muñoz, Patricia; Álvarez García, María Mercedes; Gaitskell Phillips, Gemma; Anel Rodríguez, Luis; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Peña Vega, Fernando Juan; Ortega Ferrusola, Cristina; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de León; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2017 | Seroprevalence of Theileria equi and Babesia caballi in horses in Spain | Montes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2017 | Are quality regulations displacing PDOs? A choice experiment study on Iberian meat products in Spain | Sahelices Garrido-Lestache, Ana; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Gaspar García, Paula; Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Damanhour University. Egypt |
2017 | Genetic variation of the β-tubulin of two "Babesia caballi" strains | Montes Cortés, María Guadalupe; Fernández García, José Luis; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 30