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Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernel | Martín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2023 | The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestion | Lavado Rodas, Guadalupe; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Quantification and identification of damage caused by pests and fungi in dried figs from orchards with different levels of agronomic management in the main production areas of extremadura (SW Spain) | Galán Jiménez, Antonio Jesús; Martín, A; Torres Vila, L.M.; Ruiz Moyano, Santiago; Galván Romero, Ana Isabel; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; López Corrales, Margarita; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authentication | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González Mohino, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Unravelling the modes of action of autochthonous staphylococci against Aspergillus westerdijkiae and the antiochratoxigenic effect in dry-cured ham | Cebrián Cabezón, Eva; Rodríguez Jovita, María Mar; Álvarez, Micaela; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomics | Carvalho, Leila M.; Rocha, Thayse C.; Delgado Perón, Josué; Díaz Velasco, Silvia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade Federal da Paraíba. Brasil |
2023 | Deciphering Staphylococcus xylosus and Staphylococcus equorum mode of action against Penicillium nordicum in a dry-cured ham model system | Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Rodríguez Serrano, Mar; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |
2024 | Application of real‑time PCR for the identification of the endangered species Galemys pyrenaicus through faecal samples | Ripa López-Barrantes, Adriana; Díaz Caballero, José A.; Palacios González, María Jesús; Espinosa Sánchez, Antonio; García Zapata, Juan Luis; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | The wildcat (Felis s. silvestris) in the Mediterranean forest: sighting through photo-trapping and non-invasive hair collection for genetic purposes | Petisco, J S-E; Sánchez Carrasco, P.; Fernández García, José Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausages | Álvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export | Cabañas Cabezas, Catalina Milagros; Hernández León, Alejandro; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Moraga, Carlos; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX) |
2023 | Screening microbial interactions during inulin utilization reveals strong competition and proteomic changes in "Lacticaseibacillus paracasei" M38 | Vega Sagardía, Marco; Cebrián Cabezón, Eva; Delgado Perón, Josué; Ruiz Moyano, Santiago; Garrido, Daniel; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2013 | Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic lines | Robina, Ángel; Viguera Bolumburu, Javier; Pérez Palacios, María Trinidad; Mayoral Calzada, Ana Isabel; Vivo Rodríguez, José Manuel; Guillén Ramírez, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Cardiac radiographic measurements in ferrets using the OsiriX MD Programme | Gutiérrez Villalba, Alejandro; Ezquerra Calvo, Luis Javier; Rodríguez Medina, Pedro Luis; Jiménez Fragoso, Joaquín; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsules | Solomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2014 | Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying | Pérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Casal, Susana; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2014 | Determination of free amino acids in coated foods by GC–MS: Optimization of the extraction procedure by using statistical design | Pérez Palacios, María Trinidad; Melo, Armindo; Cunha, Sara; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2006 | Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2007 | Stereospecific analysis of phospholipid classes in skeletal muscle from rats fed different fat sources | Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Martín García, Diana; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2015 | Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions | Jiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
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